Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımına transfer oldu

Manchester United ile sözleşmesini fesheden yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, uzun süredir adının geçtiği Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'a transfer oldu.

featured

Manchester United ile yollarını ayıran Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu olmuştu. Portekiz milli takımında da yaşadığı olaylarla gündemden düşmeyen yıldız oyuncunun ismi birçok kulüple anılırken, Arap ekibi Al Nassr bu kulüplerin başında geliyordu.

242 MİLYON DOLARI REDDETMİŞTİ

Yaz aylarında Manchester United’dan ayrılmak ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takıma gitmek için transfer görüşmeleri yapan Cristiano Ronaldo’ya Avrupa’nın büyük kulüpleri kapılarını kapatmış, Portekizli yıldız yine bir Suudi Arabistan takımı olan Al Hilal’in 242 milyon dolarlık teklifini reddetmişti.

İMZAYI ATTI

Kırmızı Şeytanlar ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo’nun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu olurken Suudi ekine imza attı.

Portekiz milli takımında da yaşadığı olaylarla gündemden düşmeyen yıldız oyuncunun ismi birçok kulüple anılırken Suudi ekibi Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir