Çöp Adam’daki küvet sahnesi büyük tepki çekti

Merakla beklenen Çöp Adam dizisi ilk bölümüyle Star TV'de yayın hayatına başladı. Gülseren Budayıcıoğlu ve OGM Pictures birlikteliğinin en farklı işi olarak göze çarpan Çöp Adam dizisi Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ı bir araya getirdi. Dizinin ilk bölümünde Peri'nin eşi ve ablasının küvet sahnesi ise tepki çekti.

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrolde olduğu Çöp Adam dizisi ilk bölümüyle dün akşam Star’da seyirciye ‘merhaba’ dedi.

OGM Pictures imzalı yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı Çöp Adam Tamer ve Peri’nin sıradışı karşılaşmalarını ve tehlikeli birlikteliklerini konu alıyor.

KÜVET SAHNESİ TEPKİ ÇEKTİ

Bir banka müdiresi olan Peri’nin kız kardeşi Naz ve eşi ile birlikte olduğu sahneler tepki çekti. Saç Kurutma makinesinin suya düşmesi sonucu hem kız kardeşini hem de ihanet eden eşini kaybeden Peri’yi Tamer’in kaçırıp yalının alt katındaki mahzene kapatması Çöp Adam dizisinin sıra dışı hikayesi hakkında ipuçları verdi.

Benzer Haberler
cop adam
Gülseren Budayıcıoğlu Çöp Adam karakterinin dünyaca ünlü biri olduğunu söyledi
cop-adam-konusu
Çöp Adam dizisi hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam konusu nedir?
çöp adam
Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu Çöp Adam’da buluştu! Çöp Adam dizisinin konusu nedir, nerede çekildi?

 

ÇÖP ADAM KONUSU GERÇEK BİR HİKÂYE Mİ UYARLAMA MI?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden esinlenerek kurgulanan Çöp Adam dizisi, ünlü psikiyatri uzmanının gerçek vakalarından birine dayanıyor. Senaristler, Buğdaycıoğu ile beraber çalışarak hikâyeyi, senaryoya döküyor.

Daha önce birçok vakasını ekranlara taşıyan uzman doktorun, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi diğer dizileri de yayınlanmıştı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir