Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncusu Arif Güloğlu’ndan kötü haber…

featured

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin genç oyuncularından Arif Güloğlu bu haftaki bölümde yer almaması dikkat çekmişti.

24 yaşındaki oyuncu Arif Güloğlu’nun sağlık durumu hakkında gelen haberler hayranlarını yıktı.

Arif Güloğlu’nun lenf kanseri şüphesiyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Her şey mart ayı başında Arif Güloğlu’nun rahatsızlanmasıyla başlamış…

İşte Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularından Arif Güloğlu sağlığı ile ilgili gündeme düşen son dakika haberinin ayrıntıları…

Kesin tanı henüz koyulmadı

Apar topar Ulus’ta özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu akciğerlerinden ameliyat edildi. Doktor Güloğlu’nun şiddetle sigarayı bırakmasını önerdi. Ardından yapılan tetkiklerde de genç oyuncunun lenf kanserine yakalanma ihtimali üzerinde duruldu.

Arif Güloğlu’nun ailesi oğullarının tedavisini memleketleri Ankara’da devam etmesini istedi. Genç oyuncu şu günlerde hastalığıyla ilgili kesin tanının konulmasını bekliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin genç oyuncuya moral vermek için ellerinden geleni yaptığı ve sürekli görüntülü arama yaparak destek verdikleri belirtildi.

Arif Güloğlu kimdir?

Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997 tarihinde başkent Ankara’da doğmuştur. Oyunculuğa duyduğu ilgi nedeniyle Ankara’da çok sayıda tiyatro oyununda sahne almış ve sonrasında kariyerine İstanbul’da devam etme kararı almıştır.

İstanbul’a 19 yaşında yerleşen Arif Güloğlu, BKM Mutfak ekibine 2018 yılında dahil olmuştur.

Şimdilerde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’ adlı komedi programı ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir