Çocuğunun yanında cinsel içerikli TikTok canlı yayını açan kadının ifadesi ortaya çıktı

Çocuğunun yanında uygunsuz görüntüler çekip sosyal medyada paylaşan H.K., polis tarafından evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. H.K.,'nın emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı.

featured

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir kadının çocuğunun yanında bulunduğu odada uygunsuz video kaydı yaparak sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığına ilişkin haberlerin basın ve yayın kuruluşlarında yer almasının ardından harekete geçti. Video kaydının içeriğinin ‘müstehcenlik ve hayasızca hareketler’ suçu kapsamında kalabileceği gerekçesiyle kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli veya şüpheliler hakkında re’sen soruşturma başlatıldı.

Benzer Haberler
cocugunun-yaninda-erotik-isim
Çocuğunun yanında erotik yayın yapan TikTok ahlaksızı kadın ile FETÖ’cü terörist Cevheri Güven’in ortak noktası
cocugunun-yaninda-video
Çocuğunun yanında erotik video kaydı yapan TikTok ahlaksızı türbanlı kadın gözaltına alındı

‘EŞİM KUMAR OYNUYORDU’

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, paylaşımı yapan kadının isminin H.K. olduğunu belirledi. H.K.’nin, Sultanbeyli’de yaşadığı eve dün sabah baskın düzenlendi. Hürriyet’ten Ayşegül Usta’nın haberine göre, gözaltına alınan H.K.’nin emniyetteki ilk ifadesinde, “Paylaşılan Video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim” dediği iddia edildi.

‘YANLIŞLIKLA AÇILDI’

H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker, H.K.’nin 1.5-2 sene önce eşinden ayrı yaşadığı dönemde temizlik işleri yaparken aynı zamanda Sosyal Medya içerikleri ürettiğini, bir canlı yayın sırasında da eteğinin yanlışlıkla açıldığını, yayını hemen kapattığını ancak başkaları tarafından paylaşılarak yayıldığını söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir