Çırılçıplak fotoğraf çekimi yapan Ukraynalı modeller ucuz kurtuldu!

featured

Dubai’de bir gökdelenin balkonunda çıplak poz veren 20 kadının fotoğraf çekimi ülkeyi karıştırmış ve kadınlar polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Ünlü bir firmanın web sitesi çekimleri sırasında çırılçıplak poz verdiği iddia edilen kadınların aslında İsrailli bir cinsel içerikli film sitesinin modelleri olduğu ortaya çıkmıştı.

Konu ile ilgili açıklama yapan 19 yaşındaki model Yulia Ulyanochkina, dokuz gün boyunca altı ay hapis cezası alma korkusu ile yaşadıklarını, ama sınır dışı edildikten sonra beş yıl boyunca Birleşik Arap Emirlikleri’ne girmelerinin yasaklandığını belirtti. Bazı uzmanlar ise modellerin altı ay hapis cezası almadıkları için çok şanslı olduklarını söyledi.

Yulia, olayla ilgili tutuklanan ilk kişilerden biri olduğunu daha sonra diğer modellerin tek tek gözaltına alındığını söyledi.

Dubai balkonunda çıplak poz veren “Butt Squad” modellerinin tümü “kamu ahlakına aykırılık” suçuyla Birleşik Arap Emirlikleri’nden sınır dışı edildi ve 5 yıl boyunca ülkeye geri dönemelri yasaklandı.

Çıplak fotoğraf çekimindeki modellerden 19 yaşındaki Yulia Ulyanochkina, gözaltına alınan ilk kişilerden olduğunu ve gözaltında tutulduğu süre içerisinde çok zor zamanlar geçirdiğini anlattı.

Uzmanlar, çıplak modellerin altı ay hapis cezasına çarptırılmadıkları için şanslı olduklarını söylüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir