Çıplak fotoğraflarını satan Tiffany Poindexter, çocuklarının başını yaktı!

featured

İnternet dünyasında Tiffany Poindexter adıyla bilinen Crystal Jackson, OnlyFans’ten her ay yüz binlerce dolar kazanıyor. Ancak Jackson ile aynı mahallede yaşayan bir grup anne, kadının hesabını keşfetti ve ona karşı bir kampanya başlattı.

Çocukları okuldan atılan OnlyFans modeli, tartışmayı ateşleyen fotoğrafı paylaştı. Kuzey California’nın Sacramento kentinde yaşayan 44 yaşındaki Crystal Jackson, 2019’da fotoğraf paylaşmaya başladı ve kısa sürede sitenin en başarılı yıldızlarından biri haline geldi.

Sitede aylık olarak 150 bin dolar kazanan Tiffany’nin kocası Chris, Tiffany’nin fotoğraflarının ilk olarak komşuları tarafından bulunmasından sonra okula şikayet edildiklerini ve üç çocuğunun da okuldan atıldığını; bunun yanı sıra bir çok öğrenci velisinden hakaret ve taciz içeren mesajlar aldıklarını söyledi.

Tiffany, bazı velilerin internette buldukları fotoğraflarının çıktısını alıp okul yönetimine mail olarak attıklarını söyledi. çocuklarının okuldan atıldıkları için çok üzgün olduklarını ve okulun bu kararı karşısında büyük bir şok yaşadıklarını söyledi.

Okul müdürünün maili ifşa oldu

CBS, okul müdürü Theresa Sparks’ın Crystal’a gönderdiği e-postayı ele geçirdi. E-posta’da şöyle yazıyor: “Yetişkin web sitenizi desteklemek için sansasyon arayışınız, öğrencilerimize vermeyi umduğumuz şeyle doğrudan çelişiyor. Bu nedenle, çocuklarınız için başka bir okul bulmanızı ve bizim okulumuzla başka bir bağlantınızın olmamasını istiyoruz.”

Fotoğrafları kocası çekiyor

Crystal’ın kocası Chris, çocuklar meşgulken veya uyurlarken Crystal’ın fotoğraf çekimlerine yardımcı oluyor ve sabahın erken saatlerinde hayranlarından gelen mesajları yanıtlıyor.

Eşine destek verdiğini her fırsatta dile getiren Chris, “Crystal’ınki oldukça sakin bir hesap. Sanırım seks kasetleri yaptığına dair yanlış bir kanıya kapıldılar ama böyle bir şey yok.”

Çocuklarını Katolik okuluna gönderecek

Crystal, OnlyFans sayfasını açık tutmayı ve çocuklarını farklı bir Katolik okuluna göndermeyi planlıyor. Çocukların okuldan atılmalarına dait verdikleri tepkiyi açıklayan kadın, “En küçük çocuğumuz neden okula devam edemediğini anlamadı. Geri dönmesine izin verilmediğini açıklamak zorunda kaldık, bu çok üzücü. Çocuklarımızın ebeveynlerinin hataları için cezalandırılmaları ne kadar doğru? Onların ne suçu var? Bir ebeveyn suç işlerse çocuğu okuldan atılır mı? Hayır. Üstelik biz suç bile işlemedik!” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir