Cinsel tacizden hapis cezası alan Uğur Arda Aydın, mahkeme çıkışında kadın gazeteciyi tekmeledi

featured

İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada müştekiler Nazife Aksoy ve Mana Alkoy ile sanık Uğur Arda Aydın avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. Nazife Aksoy’un oyuncu eşi Bekir Aksoy’da duruşmada eşine destek oldu. Duruşmada mütalaaya karşı diyecekleri sorulan Nazife Aksoy, “Ben 1.5 yaşındaki çocuğumu nereye bırakacağımı düşünerek her seferinde duruşmalara katılıyorum. Hamile halimle pek çok kez ifade verdim. Hiçbir kadın bu sıkıntıları göze alarak, böyle ağır bir şey için buraya gelmek istemez” dedi.

CHP tıkır tıkır çalışıyor! İBB Şehir Tiyatroları’nda kadın oyunculara taciz…

 

“BÜYÜK BASKI ALTINDA BULUNUYORUM”

Sanığın cezalandırılmasını isteyen Aksoy, “Bu hiç kolay değil ne yaşadığımı ben biliyorum. Bana bunu yaşatan da ne yaşattığını çok iyi biliyor” dedi. Müşteki Mana Alkoy ise, hala şehir tiyatrosunda çalıştığını söyleyerek, “Büyük bir baskı altında bulunuyorum. Uzun bir süre işimi kaybetme korkusuyla şikayette bulunmadım” dedi.

“HİÇ KİMSEYE İSTEĞİ DIŞINDA DOKUNMADIM”

Müştekilerin ardından mütalaaya karşı diyeceği sorulan sanık Uğur Arda Aydın ise böyle bir olay nedeniyle savunma yapmaktan utandığını söyleyerek, “Müşteki Nazife ile olayın olduğunu iddia ettiği tarihten sonra pek çok oyunda beraber oynadık. Madem ben böyle bir eylemde bulunmuşum bu durum nasıl gerçekleşti. Nazife’nin bana böyle bir suçlama yöneltmesinin asıl sebebi, oyuna gelmediği için tutulan raporu etkisiz hale getirip, tiyatroya geri dönmek amacıyla işe iade davası açmak istemesi” dedi. 20 yıldır tiyatroda olduğunu ve sayısız oyunda oynadığını söyleyen sanık Aydın, “Her bir görevi layıkıyla yerine getirdim. Şimdiye kadar hiç kimseye isteği dışında dokunmuşluğum yoktur. Hal böyleyken bana böyle bir suçlama yöneltilmesinden hicap duyuyorum ve beraatimi talep ediyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir