Cinsel organından çıkan doktorları bile şaşırttı! Sıkıldığı için sokmuş

Çin'de idrar yapamama şikayetiyle hastaneye başvuran 11 yaşındaki erkek çocuk için ultrason isteyen doktorlar, çocuğun cinsel organının içerisinde 8 santimlik akupunktur iğnesiyle karşılaştılar. Küçük çocuk, iğneyi sıkıldığı için kendisinin soktuğunu itiraf etti.

featured

Çin’de yaşayan 11 yaşındaki çocuk, idrar yapamamasının ardından ailesiyle birlikte Çin’in merkezindeki Jiangxi Eyaletindeki Jiangxi Çocuk Hastanesi’ne başvurdu. Elle muayenede çocuğun problemini anlayamayan doktorlar, çocuk için ultrason istedi.

ULTRASONDA HER ŞEY ÇIKTI

Kısa süre içerisinde çekilen ultrasonda daha önce eşine ve benzerine rastlanmayan bir olayla karşılaşıldı. Çünkü çocuğun cinsel organının iç kısmında 8 santimetre büyüklüğünde akupunktur iğnesi tespit edildi.

SIKILDIĞI İÇİN SOKMUŞ

Doktorlar tarafından konuşturulan çocuk, iğneyi sıkıldığı için kendi kendine cinsel organına soktuğunu belirtti. İğne, doktorlar tarafından gerçekleştirilen başarılı müdahalenin ardından çocuğun cinsel organından çıkarıldı.

Zabıta memurundan evli kadın işçiye iğrenç taciz! Cinsel organının fotoğrafını gönderdi “Benimle beraber ol sinirin kalmaz”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir