Cinler alemine gelin giden kızın korkunç paylaşımı!

‘’Cinler alemine gelin giden kızın korkunç paylaşımı’’ notuyla paylaşılan bir fotoğraf sosyal medyayı salladı…

featured

Kadın bir kullanıcı, sabah uyandığında eline kına yakılmış olduğunu fark etti. Durumu sosyal medyadan paylaşan kadın için binlerce yorum yapıldı.

SABAH UYANDIĞINDA ELLERİN KINALI OLMASININ NEDENİ NEDİR?

Çoğunlukla sabah uyanınca ellerde ayaklarda görülen kına rengi lekeler halk arasında “Şeytan Kınası” olarak adlandırmaktadır. Bu olay bazı yörelerde “Melek Kınası” olarak bilinse de daha çok şeytana atfedilmektedir.

Ancak tıpta bunun el mantarı nedeniyle olduğu söylenmektedir.

İşte ‘’Cinler alemine gelin giden kızın korkunç paylaşımı’’ şeklinde sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa gelen yorumlardan bazıları;

geceleri arafta kaliyor, sabahlari yorgun kalkiyor, ruya ile uyaniklik arasinda sacma bazen urpertici ruyalar yada yuksekten dusuyor hissi, surekli huzursuzluk mutlu olamama, daha ileri seviye icine kapanma insanlardan uzaklasma yalniz kalma istegi de zamanla baş gösterecektir. allaaaaahuakbaaaaar

hayirlisi be feridun abi dolarada dusecek diyorlar.

şimdilik eline kına yakmışlar, henüz eline çocuğu almadan bir an önce kurtul. nefesi kuvvetli bir hoca şart.. swh edit : ciddiye alan olmuş, biz cinler görünmez varlıklar diye biliyorduk, burada bir sürü cin var.

bir bana uğramıyor şu cincikler ya. yapmadığım şey kalmadı. gece lavabodan tutunda dışarıya kaynar su mu dökmedim, gidip gece incir ağacı altınamı işemedim. neler yaptım neler. benden tırsıyorlar galiba. ben korkmuyorum. çünkü görebileceğimize inanmıyorum. nedense hep görülebileceklerine inananlara yapışıyorlar.

gelecekte kocasının “bu çocuk nereden çıktı cimcime, biz korunmuyor muyduk?” sorusuna karşılık hazırlık yaptığına eminim ama kanıtlayamam.

geceleri astral seyahatini metro turizmle yaptığına ikna olduğum kızın bi tuhaf paylaşımı.

cin-sel bir törene kurban gitmiş bir kızımızdır.

EL MANTARI NEDİR?

El mantarı genellikle nemden kaynaklan bir tür zararlı bakteridir. Aslında el mantarının birçok belirtisi olduğu gibi birçok görülmeyen belirtileri de bulunmaktadır. İlk olarak bireylerin sık sık ellerinin terlemesi el mantarına davetiye çıkarır.

Özellikle tırnak tabakasında meydana gelene kalınlaşmalar el mantarının en çok bilinen belirtileri arasında bulunmaktadır. Fakat bazı bireyler yoğun iş hayatından dolayı el mantarı hakkında tam bir bilgi sahibi olamayabilir. Bu durumda oldukça zararlı durumlara sonuç olabilir.

El mantarının en önde gelen belirtilerinde birisi de aşırı kaşıntı hali olmaktadır. Daha çok nemli yerlerde bulunan bireylerin elinde aşırı kaşıntı durumları görülmesi el mantarı açısında normal karşılanmaktadır. Eğer el mantarına dair bulgularınız var ise kesinlikle bir doktor ile iletişime geçmenizde faydalar bulunmaktadır.

EL MANTARI NEDEN OLUR?

Birçok birey tarafından pek hoş görüntüsünün olmadığı düşünülen el mantarının birkaç bilinene nedeni olmaktadır. Özellikle el mantarının görüldüğü yerler aslında bize el mantarının nedenleri hakkında da bilgi sahibi olmaması sağlamaktadır. İlk olarak bireyler eğer kirli ortam veya kirli yaşam alanlarında bulunurlar ise muhtemelen el mantarı ile karşılaşabilirler. Bunun için kirli alanlardan kesinlikle uzak durulmasında faydalar bulunmamaktadır.

İkinci olarak el mantarı bir virüsten kaynaklanan bir tür yaygın hastalık olarak düşünülebilir. Bunun için bireyin kesenlikle mantar hastalığı olan bir birey ile iletişime geçmemesinde faydalar bulunmaktadır. Eğer iletişim hali bulunmuş ise sonrasında bol su ile dezenfekte edilmelidir. Özellikle mantar hastalığı bulunana hayvanlardan da uzak durulmalıdır.

EL MANTARI NASIL GEÇER?

El mantarı da diğer birçok hastalığın tedavisi gibi birçok yöntemden oluşmaktadır. İlk olarak bireylerin daha sağlıklı bir hayat sürmesi için tedaviye destek vermesi gerekir. Yani her türlü hastalıkta olduğu gibi devamlılık el mantarı için de son derece önemlidir. Devamında doktor tarafında hastalığın kayağanına müdahale edilmesinde fayda vardır.

Yani hastalığın bizzat köküne müdahale edilmesi son derece önemlidir. İkinci olarak hastalığın nedenleri ortadan kaldırılmalı ve acil şekilde müdahale edilmelidir. Yani hastalığa neden olan nemli yüzey bazı ilaçlar ve tozlar ile orta nemde tutulmalıdır. Aşırı kuru yüzey başka hastalıklara davetiye çıkarabilmektedir. Diğer en çok kullanım yöntem ise ilaç kullanımı olmaktadır.

Son ve en çok tercih edilen diğer yöntem ise psikolojik olarak müdahale yöntemi olmaktadır. Bireylerin genellikle el mantarı gibi durumlarla karşılaşmasının birkaç bilindik nedeni bulunmaktadır. Eğer bireyleri bu bilindik nedenleri psikolojik olarak yenerlerse her hangi bir sorun kalmayacaktır.

EL MANTARINA NE İYİ GELİR?

Öncelikle el mantarına en iyi gelen şeylerden biri temizlik olmaktadır. Ondan sonra en çok işe yarayan ve iyi gelen yöntem ise daha çok nemli eli tutmamak olmalıdır. Çünkü mantarlar nemli ortamlarda daha kolay ve basit üreyebilmektedirler. Devamında en çok kullanılan ve iyi gelme yöntem ise daha sağlıklı eller için ilaç kullanımı olmalıdır. Ellerin daha sağlıklı ve daha hoş durması için uzman bir doktor tarafında yardım alabilirsiniz.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir