Cihangir sapığının görüntüleri gündeme oturmuştu, o sapık kıskıvrak yakalandı!

featured

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay kan dondurdu. İstanbul’un göbeğinde Cihangir’de bir kadın taciz edildi, saldırıya uğradı. Sosyal medyada paylaşılmasının ardından görüntüler infial yarattıç

CİHANGİR SAPIĞI YAKALANDI!

”Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un göbeğinde Cihangir’de Sanatkarlar Parkı’nda korkunç anlar yaşadı. Genç bir kadın yürüdüğü esnada elinde telefon varken arkasından bir kişi geldi ve kadını taciz etti. Kadın direndi, karşılık verince de boğuşma yaşandı. İlk olarak kadının telefonu yere düştü. Ardından o kişi kadın daha fazla bağırmasın, direnmesin diye bıçağını çıkardı ve boğazına dayadı. Saldırgan kadını, parktaki tellere yasladı.

EMNİYET’TE ŞİKAYET KAYDI YOK

Daha sonra görüntüler bitiyor ve ne olduğu bilinmiyor. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. İnfial etkisi yarattı. Emniyet’de buna ilişkin bir şikayet kaydının da bulunmadığını öğrendik ancak görüntülerin infial etkisi yaratması nedeniyle Emniyet hemen bir çalışma başlattı. Ve kimliği ayan beyan ortada olan o şüpheliyi şu an her yerde arıyor.”

ÇAY BAHÇESİNDE YAKALANDI

Çalışma kapsamında görüntülerden kimliği tespit edilen Berzan E.Ç.(19), Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Sancaktepe’de bir çay bahçesinde yakalandı. Şüphelinin Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemleri sürüyor.

Ne olmuştu?

İstanbul’un ortasında iğrenç olay! Önce kadını taciz etti sonra bağırmasın diye bıçakla tehdit etti: Cihangir sapığı yakalanamadı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir