Cihangir Ceyhan’ın Alev Alev’de oyunculuğu ile devleştiği o sahne…

featured

Alev Alev’in 10. bölümü bu akşam Show TV’de #yüzleşme etiketiyle yayınlandı. Başta Cihangir Ceyhan ve Dilan Deniz olmak üzere dizinin oyuncuları, hayranlarını yine ekrana kilitledi. Dizinin bu bölümüne Ömer ile Rüya’nın sokak ortasında yaşadıkları şu diyaloglar damga vurdu:

https://twitter.com/ShowTV/status/1349810633982824451

Cihangir Ceyhan kimdir?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Baba tarafından Elazığ, anne tarafından ise Diyarbakırlıdır. İstanbul’da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldıktan sonra Diyarbakır’a dönüş yaptı.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde yaşadı. Bu filmde Serdar karakterini canlandırdı. Cihangir Ceyhan asıl çıkışını ise online platform üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisindeki Cio karakteriyle yakaladı. Çukur dizisinde Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan, senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Ekranlara kısa bir ara veren Cihangir Ceylan, 2020 kasım ayında Alev Alev dizisiyle ekranlara döndü.

 

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas’da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babası Orhan Deniz, annesi Hale Temizyürek’dir. Ege Üniversitesi’nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü almıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

İlk rolü 2015’de “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki ‘Ebru’ karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte rol aldı.

2015 yılında yayınlanan, dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, “Güneşin Kızları” dizisinde, ‘Elif’ karakterini canlandırdı.

2020’den itibaren de Show Tv’de yayınlanan Alev Alev dizisinde yer almaktadır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir