Bursa’da parkta asılı bulunan genç hakim Çiğdem Bayrakçeken Acar’la ilgili şok eden iddia

Bursa'daki çocuk parkında asılı bulunan hakim Çiğdem Bayrakçeken'in sır ölümüyle ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Genç kadının yazdığı üç sayfalık notta, "Bu kararı kendi irademle aldım" cümlesinin yer aldığı ortaya çıktı.

featured

Bursa’nın Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi’nde geçtiğimiz gece parka giden kişi, oyun grubunda bir kadının iple asılı olduğunu görünce polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan araştırmada, ölen kişinin Bursa Adliyesi’nde 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi olan Hakim Çiğdem Bayrakçeken Acar olduğu belirlendi. Genç hakimin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Bursa’da parkta asılı bulunan genç hakim Çiğdem Bayrakçeken Acar’ın 6 ay önce savcı kocasından boşandığı ortaya çıktı

6 AY ÖNCE BOŞANMIŞ

Çiğdem Bayrakçeken Acar’ın ilk görev yeri olan Bursa’ya 4 yıl önce atandığı, 6 ay önce savcı olan eşinden boşandığı, anne ve babasıyla birlikte yaşadığı belirtildi. Çiğdem Bayrakçeken’in yaşamına son vermeden önce annesi, babası ve ablasına hitaben not bıraktığı, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttiğini yazdığı ifade edildi.

DOKTORU AİLESİNİ UYARMIŞ

Talihsiz kadının, aynı adliyede savcı olarak görev yapan B.A.’dan 9 Eylül 2021’de boşandığı, çiftin çocuklarının bulunmadığı belirtildi. Ayrıca genç kadının psikolojik sıkıntılar yaşadığı, doktorunun da ailesini ‘İntihar edebilir yanında olun’ diye uyardığı ortaya çıktı.

Genç kadının ise olay günü ailesine, ‘Kedilere mama vereceğim’ diyerek evden çıktığı anlaşıldı. Öte yandan Çiğdem Bayrakçeken‘in üzerinden 3 sayfalık veda notu çıktığı öğrenildi.

Bir görgü tanığı, “Notta; ‘Bu kararı kendi irademle aldım’ cümlesi yazılıydı” dedi. Ayrıca ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttiği ifade edildi.

‘YARGI PARKI’

Acı olayın yaşandığı çocuk parkının ismi ise dikkatlerden kaçmadı. Parkın tabelasında ‘Yargı Parkı’ yazılıydı.

çiğdem bayrakçeken acar

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir