Bir CHP yalanı daha! Sultanbeyli’de AK Parti’den ayrılıp CHP’ye geçen Ayşe Arayan bakım kim çıktı?

CHP’nin bir yalanı daha ortaya çıktı… Sultanbeyli'de AK Parti'den ayrıldığını söyleyip, CHP'ye katılacağını açıklayan Ayşe Arayan’ın gerçek isminin başka olduğu ve AK Parti'ye hiç üye olmadığı öğrenildi.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Sultanbeyli’de tam bir tiyatro oynandı. İsmi Ayşe Arayan olarak geçen ve sözde AK Parti üyesi olduğu ifade edilen vatandaşın kart bırakma şovuyla CHP’ye katıldığı görüntüler ajanslara servis edildi.

Oysa gerçek kısa zamanda ortaya çıktı. Haber7’nin haberine göre; vatandaşın gerçek ismi Anşa Arayan’dı ve hiçbir zaman AK Parti üyesi olmamıştı. AK Parti üye sisteminde kaydına rastlanmadı. Bu da akıllara yeniden CHP’nin daha önce oynadığı üye kayıt tiyatro oyunlarını getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Sultanbeyli’de bulunan bir kültür merkezinde, üye katılım programı düzenledi. Zayıf bir katılımın gözlendiği programda ilginç anlar yaşandı. Program öncesinde Sultanbeyli’de zaten az sayıda olan partiliye haber verilmediği, salonu doldurmak için CHP Sultanbeyli örgütünün oldukça zorlandığı bilgilerine ulaşıldı.

Salonda bulunan ve CHP’ye katılacak olan Ayşe isimli bir vatandaş kendisine daha önce telkin edilen oyunu sahneledi. Kendisinin AK Parti üyesi olduğunu iddia eden vatandaş, CHP’ye katılım göstereceğini ifade etti.

ROZETİ KILIÇDAROĞLU TAKTI

Anşa Arayan isimli vatandaşa rozetini Kılıçdaroğlu taktı. Ancak olay tamamen bir tiyatrodan ibaretti. AK Parti üyesi olduğunu söyleyen hanımefendinin AK Parti üyesi olmadığı yalanı salondakiler dağılmadan ortaya çıktı. Kocasının ve ailenin sosyal medya hesaplarından yıllardır CHP paylaşımları yaptığı da belirlendi.

Yapılan araştırmada Anşa Arayan isimli hanımefendinin AK Parti’ye hiçbir zaman üye olmadığı ve AKBİS sisteminde de ismine rastlanmadığı görüldü. Bu da akıllara CHP tarafından daha önce sahnelenen üye kayıt tiyatrolarını getirdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir