CHP’nın vizyonsuz organizasyonu CHP’den fonlanan medyayı bile isyan ettirdi! Önce paylaşıp sonra sildiler

CHP'nin 'İkinci Yüzyıla Çağrı' adıyla düzenlediği organizasyonda beklenen heyecan oluşmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomi danışmanları salona gelmeyip uzaktan bağlantı ile teknik konuşmalar yaparken, salonda uyuklayanlar olduğu görüldü. Tarihi toplantı olarak lanse edilen organizasyonda CHP'nin fonladığı Tele 1 bile yayını yarıda kesti. Yine CHP'ye yakın gazetecilerden Şaban Sevinç, "Vizyonsuzluk nedir?" paylaşımı ile organizasyonu yerin dibine soktu.

featured

CHP’nin Vizyon Belgesi’nin duyurulduğu toplantıda yaşananlar açıklananların önüne geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılış konuşmasında ekonomi danışmanlarını tek tek tanıttı. Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanlığını yapacak olan Jeremy Rifkin toplantıya ABD’den canlı bağlantı ile katıldı. Yine Hakan Kara ve Refet Gürkaynak gibi isimler de uzaktan bağlantı ile slaytlar eşliğinde açıklamalar yaptı. Jeremy Rifkin’in konuşması sırasında kulaklıkla çeviri yapılmadığı için salondakiler anlatılanları anlamadı. Bu sırada Selvi Kılıçdaroğlu’nun protokolde uyuduğu anlar da ekranlara yansıdı. Heyecanın oldukça düşük kaldığı organizasyona yandaş Tele 1 bile dayanamadı. Hakan Kara’nın sunumu sırasında CHP’nin fonladığı kanal yayını yarıda kesti. CHP’ye yakınlığı ile bilinen gazetecilerden Şaban Sevinç de, organizasyonun bir vizyonsuzluk göstergesi olduğunu yazdı. Paylaşımı kısa süre sonra ise sildi.

CHP VİZYON BELGESİ TOPLANTISINDA HEYECAN DÜŞÜK KALDI

CHP Vizyon Belgesi, ‘İkinci Yüzyıla Çağrı’ toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. Açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jeremy Rifkin’in Endüstriyel Dönüşüm konusunda başdanışmanlık görevini yürüteceğini duyurdu. Yine Daron Acemoğlu, Hakan Kara, Refet Gürkaynak gibi isimlerin de ekonomi danışmanı olarak yanında yer aldığını belirtti.

JEREMY RİFKİN KONUŞTU, SELVİ KILIÇDAROĞLU UYUDU

Kılıçdaroğlu’nun öve öve bitiremediği Jeremy Rifkin toplantıya Washington’dan canlı bağlantı ile katıldı. Tarihi olarak nitelendirilen toplantıya Rifkin’in uzaktan bağlantı ile katılması eleştirilere neden oldu. Rifkin’in teknik ve heyecansız konuşması protokolde oturan Selvi Kılıçdaroğlu’nu bile uyuttu. Salona çeviri için kulaklık dağıtılmazken, Rifkin’in İngilizce yaptığı konuşma katılımcıların çoğu tarafından anlaşılamadı. Bu da karışıklık oluşturdu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir