CHP’nin devlet ile rekabeti

Dünyanın her yerinde deprem, yangın, sel gibi doğal afetlerde siyaset bir tarafa bırakılır; iktidar-muhalefet el ele yaralar sarılmaya çalışılır. Çünkü insanların canı söz konusudur.

Fakat bizde öyle mi?

Bizde muhalefet ilk andan itibaren devleti başarısız göstermeye yönelik algı çalışmasına başlıyor. Orman yangınlarında başının üstünden helikopter geçen CHP’li milletvekili “Ormanlarımız yanıyor bölgede helikopter yok” diye video çekebiliyor.

Antalya ve Muğla’daki orman yangınlarından sonra Kastamonu ve Bartın’daki sel felaketi bize gösterdi ki, afet durumlarında muhalefet tüm ahlak anlayışını kaybediyor.

Sel bölgesini ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “İktidarda olmamamıza rağmen devletin görevini CHP’li belediyeler yapıyor” açıklaması bana göre son dönemin en büyük siyasi ahlaksızlık örneğidir.

Can pahasına helikopterden sarkıp çatıdaki insanları kurtaran askerlere hakarettir bu cümle!

Sanırsınız ki tüm Bozkurt’u Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’dan video çekerek gönderdiği 3 vidanjör, 5 itfaiye aracı kurtardı…

Devlet ile rekabet etmek tehlikeli bir girişimdir. AK Parti ile rekabet edebilirsiniz. Ama devletin jandarmasıyla, askeriyle, polisiyle rekabet etmek sizi Fetullah Gülen tarzı bir canavara dönüştürür.

Fetullah Gülen adlı sapığın beynini yıkadığı binlerce genç ne hale düştü hep birlikte gördük. Şimdi aynı olayı CHP tekrarlıyor. ABD eski Başkanı Obama’ya seçim kazandıran Benenson Strategy Group (BSG) ile anlaşma yapan CHP yönetimi, Z kuşağını etki altına almak için sosyal medyada tehlikeli bir oyun oynuyor.

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in her paylaşımında üstüne basa basa “40 yaş altı size sesleniyorum” demesi boşuna değil! 40 yaş altı ile seçim kazanma tecrübesini BSG, ABD eski Başkanı Obama ile yaşadı.

Sedat Peker videolarıyla başlayıp, Antalya ve Muğla’daki orman yangınları, göçmen videoları ve son olarak Batı Karadeniz’deki sel felaketiyle devam eden CHP’nin “kışkırtma” politikası, Kemal Kılıçdaroğlu’na iktidar mı getirir yoksa yeni bir hezimet mi hep birlikte göreceğiz.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir