CHP’li heyetten Balıkesir’de tatilcilere büyük şok! Kılıçdaroğlu’nun mitingine adam toplamak için…

Balıkesir sahillerinde güneşlenip tatil yapan vatandaşlar bir anda tepelerinde megafonla anonslar yapılınca şoke uğradı. Başta cankurtaran uyarıyor zanneden tatilciler, eline megafon alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve baraberindeki heyetin, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine adam toplamaya çalıştıklarını fark etti. Bu duruma anlam vermeyen tatilcilerden bazıları gülerken bazıları da rahatsız edilmekten şikâyet etti.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Temmuz’da Balıkesir‘de yapacağı miting öncesi İl ve ilçe örgütleri, Kılıçdaroğlu’nun mitingine dinleyici toplayabilmek için ellerine aldıkları megafonlarla sahil ve plajların yolunu tuttu. Denizin ve güneşin tadını çıkararak dinlenen vatandaşlara, megafonla seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, güneşlenen tatilcileri mitinge çağırdı. CHP’li heyete tepki yağdı.

TATİLCİLER RAHATSIZ OLUP TEPKİ GÖSTERDİ

Günlük yaşamın sıkıntılarından uzaklaşarak tatili fırsat bilen ve Edremit körfezinde tatile çıkan vatandaşlar, megafonlarla yapılan miting çağrılarından rahatsız oldu. Kumsal boyunca bir iskemlenin üzerine çıkarak megafonla bağıran CHP’lilere tepki gösteren bazı vatandaşlar, tatilde siyaset duymak istemediklerini dile getirerek, yapılan anonslara son vermelerini istedi.

ÜCRETSİZ TAŞIMA SÖZÜ

Amaçları, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting alanını doldurmak olan ve yaptıkları anonslarla ücretsiz bir şekilde Balıkesir merkezdeki miting alanına taşıma yapılacağını belirten CHP’li heyetin yüzüne bakan olmadı. Vatandaşlar, megafonla yapılan anonslara kulak asmadı ve deniz ve kumsalın tadını çıkarmayı sürdürdü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir