CHP’li Gürsel Erol: “Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesini bekliyoruz”

Halk TV canlı yayınına katılan CHP Elazığ Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanlığı adaylığını resmen ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yönelik açıklamalarda bulunan Erol, "Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesini bekliyoruz. Akıllı ve mantıklı bir adamdır" ifadelerini kullandı.

featured

Halk TV canlı yayınına katılan CHP Elazığ Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanlığı adaylığını resmen ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik açıklamalarda bulunan Erol, “Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesini bekliyoruz. Akıllı ve mantıklı bir adamdır” ifadelerini kullandı.

Halk TV’de ‘İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah’ programının konuğu olan Erol gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İnce için “Partinin mutfağından yetişmiş, her türlü görev almış birisi” ifadelerini kullanan Erol, “Yuvasına geri döner diye bekliyorum ve dönmelidir” diye konuştu.

SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ

Gürsel Erol’un konuşmasından satır başları şöyle:

“Muharrem Bey partinin mutfağından yetişmiş, her türlü görev almış birisi. Gençlik kolu başkanlığı, belediye meclis üyeliği, milletvekilliği, grup başkanvekilliği, en son cumhurbaşkanı adaylığı… Her siyasetçinin kendine göre bir siyaset tarzı olabilir ama Muharrem Bey’in 70 yıllık CHP tarihinde bugüne kadar en yakın iktidar olma sürecinde bu harekete bir olumsuzlukla karşılık vereceğine ihtimal vermiyorum. En büyük güvencemiz genel başkanımızın devlet adamlığı kimliği. Muharrem İnce’nin de sağduyusuna güveniyoruz.

Benzer Haberler
muharrem ince chp
CHP’den Muharrem İnce’ye ‘grup başkan vekilliği’ teklifi
A5A45BD8-52BC-430E-9332-85BDBB3D7A47
Muharrem İnce deprem üzerinden İslamiyet’i hedef aldı: ‘Bu zihniyeti yok etmek lazım’
1 (3)
Muharrem İnce’nin, terörist Selahattin Demirtaş’a af istediği görüntüler sosyal medyaya damga vurdu

 

GÖRÜŞME YAPILACAK

Bu konuyla ilgili de mutlaka bir gelişme olacaktır. Arkadaşlarımız bir görüşme yapacaklardır. Muharrem Bey’in de bu sürece dahil olacağı kanaatindeyim. Muharrem Bey’in bu sürecin dışında kalacağına ve aleyhine çalışacağına geçmişte almış olduğu CHP kültürü açısından asla ihtimal vermiyorum. AK Parti’nin kimlerle ittifak yapacağına dair son gelişmeleri takip ediyoruz. Hiç kimsenin bir araya gelme ihtimali vermediği partiler bir araya geliyor. Biz kendi içimizde yetişen değerimizle neden bir araya gelmeyelim? Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesini bekliyoruz. Akıllı ve mantıklı bir adamdır. Yuvasına geri döner diye bekliyorum ve dönmelidir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir