CHP’li Bodrum Belediyesi’nde taciz! Özel kalem müdürü Serkan Aloğlu’ndan kaçan kadın tuvalete sığındı

CHP'li Bodrum Belediyesi'nde görevli evli ve iki çocuk babası Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, belediye personeli M.A. adındaki bir kadınla yemeğe çıktı. Fakat ikili yemek yerken tartıştı. Aloğlu'nun sözlü ve fiziki tacizine maruz kalan kadın, tuvalete kaçmak zorunda kaldı. Gözaltına alınan özel kalem müdürü ise görevinden uzaklaştırma cezası aldı.

featured

Bodrum Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan bir restoranda meydana gelen olayda, Serkan Aloğlu, birlikte yemeğe çıktığı başkanlık biriminde de bir dönem görev yapan belediye personeli M.A. ile henüz öğrenilemeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

SÖZLÜ VE FİZİKİ TACİZ!

Yeni Asır’dan Ferdi Yavuz’un haberine göre; Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Aloğlu, M.A’ya sözlü ve fiziki tacizde bulundu.

GENÇ KADIN TUVALETE KAÇTI!

Can havliyle Aloğlu’nun elinden kurtulan talihsiz kadın restoranın tuvaletine kaçtı.

Restoran çalışanlarının ihbarıyla olay yerine gelen polis, Aloğlu’nu gözaltına aldı.

Olay sonrası hastaneye giderek darp raporu alan M.A, Serkan Aloğlu’ndan şikayetçi oldu. İfadesi alınan Aloğlu, serbest bırakıldı.

GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

2021 yılının Ocak ayında Yaşar Çelikhan’ın yerine Bodrum Belediyesi’ne Özel Kalem Müdürü olarak atanan Serkan Aloğlu, daha önce önce Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün danışmanlığını yapıyordu.

Skandal olayla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Özel Kalem Müdürüm Serkan Aloğlu ile bir çalışanımız arasında, basına da yansıyan bir tartışmanın yaşandığını üzülerek öğrendim.

Bu tartışmanın nedeni anlaşılana ve hukuki sonucu ortaya çıkana kadar, temel ilkelerimiz doğrultusunda; Özel Kalem Müdürümün geçici olarak görevinden alınmasını uygun bulduk” şeklinde konuştu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir