CHP’li Aykut Erdoğdu’nun “Vatana ihanet” sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tazminat davası!

featured

Twitter hesabından bir paylaşım yapan CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak, “Sayın Erdoğan, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi seçimle indirdikten sonra Vatana İhanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım… Yargılanmaya başladığınız günde savunma hakkınız engellenmesin ve hukuk içinde yargılanın diye mahkeme salonunda olacağım…” ifadelerini kullandı. Bu sözler birçok AK Partili isim tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “Vatana ihanet” sözlerine tepki yağdı!

250 bin TL’lik tazminat davası açtı

Bu gelişme üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatları, CHP’li Aykut Erdoğdu hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” gerekçesiyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açıldığını belirtti.

Başvuruda Aykut Erdoğdu’nun, Cumhurbaşkanı’nın kişiliğini hedef aldığını, asılsız ve mesnetsiz ithamlarla kişilik haklarını ağır şekilde ihlal ettiği söylendi.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, kendisi hakkındaki iddialara tepki göstermiş, Twitter’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etiketleyerek “sizi seçimle indirdikten sonra vatana ihanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım…” ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir