CHP’de yalan rüzgarı! Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasında büyük restleşme…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da kar yağışı felaketinde İngiliz Büyükelçisi ile balık sefası yapması siyasi gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbulluların kar felaketi yaşadığı akşam İngiliz Büyükelçi ile balık restoranında buluşmasının yankıları devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu’nun balık keyfinin maliyeti 46 bin 780 TL! Hesap, İBB kasasından mı ödendi?

Skandalın patlak vermesiyle birlikte CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri yemeği yalanladıkları Twitter paylaşımlarını silmiş ve olayın doğru olduğunu belirterek özür dilemişlerdi.

KILIÇDAROĞLU “HABERİM VARDI”

İBB Başkanı İmamoğlu’nun kendisinden habersiz yaptığı görüşme yüzünden kamuoyunda ve parti içerisinde zor durumda kalan CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün gece TV 100’de katıldığı canlı yayında “Ekrem Bey’in büyükelçi ile yemeğe katıldığından haberim vardı” dedi.

 

İMAMOĞLU, KILIÇDAROĞLU’NUN HABERİ YOK DEMİŞTİ

İBB Başkanı İmamoğlu, CHP Genel Başkanı’nın haberinin olup olmadığına ilişkin soruya “Benim hangi yemeği yediğimi niye takip etsin” diyerek Kılıçdaroğlu’nun haberinin olmadığını söylemişti.

 

YALAN ÜSTÜNE YALAN

CHP içerisinde otoritesi sarsılan Kılıçdaroğlu’nun, İBB Başkanı İmamoğlu için “Benden habersiz bir şey yapamaz” anlamına gelen çıkışının, sarsılan itibarını kurtarmak için profesyonelce söylediği bir yalan olduğu iddia edildi.

Önce kafayı, sonra videoyu mu çekti? Mütevazi mutfak dekorundan çıkan Kılıçdaroğlu’nun boğaza karşı lüks odası…

İBB Başkanı İmamoğlu’nun ekibi tarafından geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun konakladığı geceliği 100 bin lira olan otel dairesi ifşa edilmişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir