CHP’de ortalık karışacak! Teoman Sancar’ın istifasını getiren ‘LGBT ilişki’ iddiasının filizlendiği o evde neler yaşandı?

featured

Teoman Sancar’ın istifasının ardından ‘ayıp’ sayılacak bir ilişkinin olduğu konuşulurken olaya ilişkin çarpıcı bilgilere ulaşıldı.

Takvim gazetesinin haberine göre, CHP Milletvekili Teoman Sancar, “Elimizde belediyenin yolsuzluk dosyaları var” denilerek Denizli’de 3 ay önce bir eve çağrıldı. İstifayı getiren skandallar zincirinin ilk halkası olan evde iki gencin olduğu, evde alkol alındığı ve o anların videoya çekildiği, Sancar’dan 1 milyon dolar istendiği ve Sancar’ın bu gelişme üzerine savcılığa gittiği ortaya çıktı. O iki gencin bugün ifadeye çağrılması bekleniyor.

Teoman Sancar’ın “Gerekli yerlere şikayetimi yaptım… Her türlü iftiraya, ayrı ayrı belgeleriyle cevap vereceğim…  Komplo var, bu komployu bozacak olan da benim…” ifadelerini kullandığı olayla ilgili CHP içerisinden aldığı kritik bilgilerle bilinen gazeteci Yalçın Bayer, “Denizli milletvekili Teoman Sancar CHP’den istifa ettiğini duyurdu. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!” dedi.

Gökçek sosyal medyadan duyurdu: “Felaket ötesi”

Teoman Sancar’ın istifasına dair Melih Gökçek’ten de çarpıcı bir açıklama geldi. Gökçek, “Teoman Sancar’ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak. CHP bu olayın altından kalkamaz. Ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi.” dedi.

Gürsel Tekin: “İstifanın nedeni özel”

Özel bir tv kanalının canlı yayınına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’e Teoman Sancar’ın istifası soruldu.

CHP’li Tekin, Teoman Sancar’ın telefonlarını kapadığını kendisine bir türlü ulaşamadığını söyledi. Gürsel Tekin, istifanın nedeninin “özel” olduğunu sözlerine ekledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir