CHP yandaşı Merdan Yanardağ’dan CHP’ye “salvolar” çıkışı

CHP'nin fonladığı Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın 'kurultay' açıklamasına tepki gösterdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde hezimete uğramasına rağmen istifa etmemesi gerektiğini söyleyen Yanardağ, 'Tam da iktidarın istediğini yaptınız, kurultay sürecini başlattınız. Bu yenilgiyi kabul etmektir. Bu ancak vasatı yeniden üretir.' dedi.

featured

CHP yandaşı Merdan Yanardağ, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın “Kurultay’a hazırlanacağız” sözlerine tepki gösterdi. Kurultay’ın ‘yenilgiyi kabul etmek’ olduğunu ifade eden Yanardağ, “Bu ancak vasatı yeniden üretir.” dedi.

Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP ile ittifak kuran 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde adeta hezimete uğradı.

Seçim sürecinde sürekli anketler üzerinde algı operasyonlarına girişen, “Kazanıyoruz, öndeyiz” şeklinde provokatif söylemlerle halkı yanıltan CHP’liler, seçimlerin ardından Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti.

Milyonlarca CHP seçmeni, Kılıçdaroğlu’nun hem milletvekili hem de cumhurbaşkanı seçimlerinde yenilmesi üzerine “istifa et” çağrılarında bulundu.

YANDAŞ YANARDAĞ KILIÇDAORĞLU’NU SAVUNDU: SEÇİMİ KAYBETMEDİ

CHP’nin kanalı Tele 1’in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kaybetmediğini savundu.

Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmediğini savunan Yanardağ, yüzde 52’nin üzerinde oy alan ve yeniden seçilen Başkan Erdoğan’ın oyunun en fazla yüzde 42 olduğunu iddia etti.

CHP SÖZCÜSÜ ÖZTRAK’A SALVOLAR: BU YENİLGİYİ KABUL ETMEKTİR

Yanardağ sözlerinin devamında, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın bugün yaptığı “Samimi özeleştiri yapacağız, kurultaya hazırlanacağız” sözlerine tepki gösterdi. CHP’nin kurultay tartışmalarından boğulmak üzere olduğunu söyleyen Yanardağ, “Tam da iktidarın istediğini yaptınız, kurultay sürecini başlattınız. Bu yenilgiyi kabul etmektir. Bu ancak vasatı yeniden üretir.” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir