CHP teröristlere sahip çıkmaya devam ediyor! Teröriste “gazeteci” demekle yetinmeyip, Selahattin Demirtaş’a destek oldular

Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen alçak saldırıda bir polis memuru şehit oldu. Saldırı sonrası CHP'li Veli Ağbaba'nın 2013'teki Tutuklu Gazeteciler Raporu'na ilişkin açıklaması tekrar gündem oldu. CHP'nin 'mağdur gazeteci' olarak gösterdiği isimler arasında Mersin’deki saldırıda canlı bomba olan PKK'lı terörist Dilşah Ercan da bulunuyordu. Öte yandan CHP'li Özgür Özel de skandal ifadeler kullanarak Selahattin Demirtaş'ı savundu ve Kılıçdaroğlu'nun şeref madalyası sözlerini destekledi. Özel, "Yattığı her gün Demirtaş'ın nişanesidir." dedi.

featured

Mersin‘in Mezitli ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen alçak saldırıda bir polis memuru şehit oldu. Saldırı sonrası CHP’li Veli Ağbaba’nın 2013’teki Tutuklu Gazeteciler Raporu’na ilişkin açıklaması tekrar gündem oldu. CHP’nin ‘mağdur gazeteci’ olarak gösterdiği isimler arasında Mersin’deki saldırıda canlı bomba olan PKK’lı terörist Dilşah Ercan da bulunuyordu.

Dün saat 22.40 sıralarında Mersin’in Mezitli ilçesinde polisevine bombalı ve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda polis memuru Sedat Gezer şehit oldu, bir polis de yaralandı.

Saldırının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 2013’teki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması tekrar gündem oldu. Tutuklu gazeteciler arasında Mersin’deki saldırıda canlı bomba olan PKK’lı terörist Dilşah Ercan da bulunuyordu.

Ne şehit diyebildi ne PKK! Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan: ‘Mersin’deki saldırı neyin nesi belli değil’

“ELİ SİLAHLI TERÖRİST GÖREMEDİK, BULAMADIK”

CHP’li Veli Ağbaba, o dönem cezaevindeki sözde gazetecileri, “Değerli arkadaşlar rapor sonunda ulaştığımız sonuç şudur; “Görüştüğümüz gazeteciler arasında ne hırsız, ne tecavüzcü ne çete mensubu ne de eli silahlı terörist göremedik bulamadık. Cezaevinde tutulan gazetecilik mesleğinin ta kendisidir.” sözleriyle savundu.

İçişleri Bakanı Soylu’dan Mersin tepkisi: ‘Katil Demirtaş!’

ALPAY ÖZALAN’DAN ÖZGÜR ÖZEL’E TEPKİ

Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP’li Özgür Özel’in açıklamalarına Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Alpay Özalan paylaşımında, “Daha dün alçak Pkk’nın saldırısında şehit verdik. Üstelik o teröristlerden birine CHP raporunda “Mağdur gazeteci” denmiş. Altında Özgür Özel’in de imzası var. Özgür Özel, az önce açıklama yapıp Demirtaş’ı savundu ve Kılıçdaroğlu’nun şeref madalyası sözlerini destekledi.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir