CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan Aykut Erdoğdu açıklaması: En doğru kararı vereceğine inanıyoruz

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Aykut Erdoğdu ile ilgili "Kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" dedi.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, CHP milletvekili Aykut Erdoğdu‘nun yaşadığı olaya ilişkin “Sayın Erdoğdu’nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Eski eşi Özge Erdoğdu, CHP’li Aykut Erdoğdu’yu ifşaladı! Yeni eşi Tuba Torun hastaneye kaldırıldı: ’50 kişi ile yatmış’

ESKİ EŞİ, KONUŞMASINI İFŞA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünyaevine giren Aydoğdu’nun 3 ay önce ayrıldığı eşi, açtığı Twitter hesabından bir paylaşım yapmıştı.

Paylaşımda Erdoğdu’nun, eşini Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, Torun için partide neler yaptığını anlattığı kayıt yer almıştı.

Yaşanan skandallar sonrası eşi Tuba Torun hastaneye kaldırılmış, Erdoğdu’nun ise partiden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyordu.

Aykut Erdoğdu skandalında yeni gelişme! Tuba Torun’un ses kaydı ortaya çıktı: Ben kadın hakları diye g*tümü yırtıyorum vekil olamıyorum

ÜSTÜ KAPALI İSTİFA ÇAĞRISI

Konuyla ilgili CHP’den açıklama geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğdu’nun kendisi ve partisi için en doğru kararı vereceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

”Sayın Erdoğdu’nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz”

İSKİ’den beter! CHP’li Aykut Erdoğdu rezaleti 90’lardaki skandalı hatırlattı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir