CHP’li SİHA Sezgin terör savunucusu TTB ile kol kola! ‘TSK kimyasal silah kullandı’ iftirasına sahip çıktı

Terör örgütü sözcülüğüne soyunan HDP ve Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kimyasal silah kullanmakla suçladı. Geçmiş dönemde PKK'ya destek yürüyüşlerinde boy gösteren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da bu propagandaya destek verdi. Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Meclis'e soru önergesi vereceğini söyledi.

featured

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK ile sınır içi ve sınır dışında mücadelesi kesintisiz devam ederken terör örgütü sözcülüğüne soyunan HDP ve TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, TSK’yı kimyasal silah kullanmakla suçladı.

Geçmiş dönemde PKK’ya destek yürüyüşlerinde boy gösteren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da bu propagandaya destek verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanrıkulu, Meclis’e soru önergesi vereceğini söyledi.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’dan PKK kanalında ihanet dolu sözler! TSK’ya kimyasal silah iftirası

TSK’YA KİMYASAL SİLAH SUÇLAMASI SONRASI HAREKETE GEÇTİ

Tanrıkulu şu ifadeleri kullandı:

“Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur. Yarın itibariyle iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım. Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir