CHP’nin PKK temsilcisi Sezgin Tanrıkulu’ndan GÖÇİZDER’e skandal destek

Teröre ve teröristlere yönelik destek açıklamaları nedeniyle, ‘’CHP’nin PKK temsilcisi’’ olarak anılan Sezgin Tanrıkulu, teröristlere para aktaran GÖÇİZDER’e yapılan operasyondan rahatsız oldu. Tanrıkulu, terör örgütü PKK’nın kurduğu ve Avrupa Birliği fonlarının teröristlere aktarıldığı İçişleri Bakanlığı’nın raporuyla da tescillenen GÖÇİZDER’e sahip çıktı.

featured

İstanbul merkezli 5 ilde, terör örgütü PKK’nın amaç ve hedefleri doğrultusunda faaliyet gösterdiği tespit edilen GÖÇİZDER yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheli gözaltına alındı. Türkiye’yi uluslararası arenada zor duruma düşürmek için terör örgütü tarafından kurulan GÖÇİZDER derneğindeki usulsüzlükler, İçişleri Bakanlığı tarafından da deşifre edildi.

Terör örgütü propagandası yapan derneğin Pınar kod ismiyle örgütte tanınan başkanı Kamile Kandal’ın AB’den alınan 2 milyon 286 bin TL’lik fonu örgüt adına harcandığı ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı’nın ‘GÖÇİZDER’ raporu ortaya çıktı! AB fonları Kandil’e aktarılmış

SİHA SEZGİN’DEN SKANDAL DESTEK

Yapılan operasyondan rahatsız olan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise Twitter’dan yaptığı açıklama ile teröristlere yardım yaptığı tespit edilen GÖÇİZDER’e sahip çıkarak, devlete nefret kustu.

Tanrıkulu, PKK’lılara para aktaran GÖÇİZDER’i ”muhalif”miş gibi yutturmaya çalışarak, terör örgütünün yöntemiyle provokasyon yapmaya kalkıştı.

İşte Tanrıkulu’nun Twitter’dan yaptığı o skandal açıklamaları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir