CHP MYK sonrası Muharrem İnce açıklaması

featured

Yenilenen CHP Merkez Yürütme Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Öztrak, Muharrem İnce’yle ilgili sorulara “Bizim gündemimizde milletimizin çığlığı var. 10 milyon işsiz var. Bizim gündemimizde bundan başka bir şey yok” dedi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yenilenen MYK’nın ilk toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Öztrak, yeni parti kurmayacağını açıklayan ama bir hareket başlatacağını açıklayan Muharrem İnce’yle ilgili sorulara şu yanıtı verdi: Bizim gündemimizde milletimizin çığlığı var. 10 milyon işsiz var. Bizim gündemimizde bundan başka bir şey yok. Milletimizin boş buzdolabı, boş tenceresi var.

Faik Öztrak, MYK’da bazı genel başkan yardımcılıklarının kaldırılmasıyla ilgili olarak da “Daha etkili çalışmak için ortaya çıkan bir yapıdır. CHP kararlı iktidar yürüyüşünü bu kadrolarla gerçekleştirecektir” dedi.

“YENİ MYK’MIZIN İLK TOPLANTISINI YAPIYORUZ”

37’nci olağan kurultaylarının ardından, partinin yeni yönetim kadrolarının belirlendiğini söyleyen Öztrak, şu ifadeleri kullandı;

*Olağanüstü şartlarda, çok başarılı bir kurultay gerçekleştirdik. Başta, salgın şartlarında, partimizi iktidara taşıyacak kadroları seçmek için  Ankara’ya gelen delegelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

*Yine parti içi demokrasiye ve delegelerimizin sağlığına azami özeni göstererek, kurultayımızın başarıyla tamamlanmasında görev alan arkadaşlarımıza da bir kere daha teşekkür ediyoruz. Bugün yeni MYK’mızın ilk toplantısını yapıyoruz. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir