CHP, İYİ Parti’ye ödünç verdiği belediye meclis üyelerini geri çekiyor

CHP-İYİ Parti krizi büyüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinde grup kurabilmeleri için yerel seçimlerden sonra İYİ Parti'ye geçen CHP'li üyeler, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a haber verilmeksizin istifa ettirildi.

featured

İYİ Parti’nin 6’lı masadan kalkma kararı sonrası İYİ Parti-CHP arasında yaşanan ayrışma süreci belediye meclislerine de yansımaya başladı. Yerel siyasette dengeleri değiştirebilecek bu durum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş cephesinde rahatsızlığa neden oldu.

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE VERİLEN ÜYELER GERİ ÇEKİLİYOR

Edinilen son dakika bilgilerine göre; Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi içerisinde grup kurabilmeleri için yerel seçimlerden sonra İYİ Parti’ye geçen CHP’li üyeler, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a haber verilmeksizin istifa ettirildi.

Benzer Haberler
ersan şen iyi parti
İYİ Partili Cihan Paçacı: ‘Ersan Şen’in adaylığını televizyondan izledik’
erhan usta
İYİ Partili Erhan Usta’dan 6’lı masa mesajı: ‘Kapı hala açık’
meral-aksener-altili-masa-aciklaması
Meral Akşener 6’lı masadan ayrıldı, İYİ Parti’de istifa dalgası başladı

MANSUR YAVAŞ RAHATSIZ OLDU

Habertürk’e konuşan bir ABB yetkilisi, “Başkanımızın bilgisi dışında meclis üyesinin istifa ettirilmesi Sayın Mansur Yavaş’ı kent yönetiminde zor durumda bırakan bir hamledir. Bilgimiz dışında yapılan bu hamleler ve açıklamalar artık Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetimine zarar verecek boyuta ulaştı. Buradaki amacın bir araya gelinmesi ve ülkemiz için olumlu bir girişimde bulunulması iken takınılan bu tavrı anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir