CHP’li sarhoş Belediye Başkanı Hasan Arslan taşkınlık çıkarmıştı! Sibel Can konseri ‘Kılıçdaroğlu’ yüzünden karışmış

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sibel Can'ın konserindeki kavganın gerçek neden ortaya çıktı. CHP'lilerin konser ortasında Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir mitinginin duyurusunu yapmak istemesinin ardından organizatörün izin vermemesi ile ortalığın karıştığı öğrenildi. Duyuruyu, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin'in Sibel Can'a çiçek vermek bahanesiyle yapmak istediği ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı.

featured

Ünlü sanatçı Sibel Can Balıkesir’in Edremit ilçesinde sahne aldı. Ünlü sanatçı, Altınoluk Mahallesi amfi tiyatroda sevenleriyle buluştu.

Konser devam ettiği sırada ilginç bir gelişme oldu. CHP’liler, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Temmuz’da Balıkesir’de yapmayı planladığı mitinginin duyurusunu yapmak istedi.

Bu duyuruyu CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yapmak istiyordu.

Sibel Can’ın Edremit konserinde sarhoş belediye başkanı şoku: Hasan Arslan olay çıkardı…

Sabah’taki habere göre; Şahin, hem Sibel Can’a çiçek verecek hem de elinden mikrofonu alıp konsere katılanları mitinge çağıracaktı.

Fakat bu talep konser organizatörleri tarafından uygun görülmedi. Fikret Şahin’in Sibel Can’ın yanına gitmesine müsaade edilmedi.

Konserde bulunan ve alkollü olduğu öğrenilen Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan da sahneye çıkmak istedi fakat ona da izin verilmedi.

Başkan Arslan’ın görevlilere tepki göstermesi nedeniyle kısa süreli arbede yaşandı.

Konserin belediye tarafından organize edilmediği ve bilet satın alan vatandaşların Sibel Can’ı dinlemeye geldikleri öğrenildi.

Sibel Can, arbede nedeniyle verilen aranın ardından konsere devam etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir