CHP’nin değil sanki PKK’nın kanalı! Halk TV’de konuşan HDP’li Mehmet Rüştü Tiryaki’nin, ‘Sayın Öcalan’ sözlerine çıt çıkmadı

CHP’nin kanalı Halk TV ekranlarındaki Şirin Payzın’ın sunduğu, ‘’Sözüm Var’’ programına görüntülü olarak katılan PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, bebek katili Öcalan’a, ‘’Sayın Öcalan’’ şeklinde hitap etti. Daha önce de terörist Demirtaş güzellemesinin yapıldığı Halk TV’de moderatör Şirin Payzın, programın konukları Barış Terkoğlu ile Emin Çapa’nın bu sözler karşısında sessiz kalması tepki çekti.

featured

Halk TV ekranlarında Şirin Payzın’ın moderatörlüğünde yapılan, ‘’Sözüm Var’’ programının dün akşamki konukları gazeteci Emin Çapa ile Barış Terkoğlu oldu.

‘’Çözüm Süreci’’ tartışmalarıyla ilgili programa görüntülü olarak bağlanan HDP Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, ‘’Görüşmenin içeriğine gelince. Sayın Öcalan kapıları açılırsa nasıl bir mesaj verir hep birlikte göreceğiz. O mesajlarda kamuoyunun da haberi olacak.’’ ifadelerini kullandı.

6-8 Ekim olaylarını unuttular! CHP’nin kanalı Halk TV’de Demirtaş’a methiyeler düzdüler

BEBEK KATİLİNE ‘’SAYIN ÖCALAN’’ HİTABINA ÇIT ÇIKMADI

Halk TV’de konuşan Tiryaki’nin bebek katili için söylediği, ‘’Sayın Öcalan’’ sözleri, tepkisiz kaldı.

Sosyal medyada, ‘’Şirin Payzın, Emin Çapa ve Barış Terkoğlu, CHP’nin gizli ortağı HDP’yi kızdırmamak için çıtını çıkarmadı,’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir