CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın sahte evlilik yaptığı ortaya çıktı! Süleyman Soylu’ya ‘Beni kurtar!’ diye yalvarmış…

2023 bütçe görüşmeleri Meclis'te devam ederken tartışmalar esnasında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın sahte evlilik yaptığı ortaya çıktı.

featured

2023 bütçe görüşmeleri TBMM’de devam ediyor. 5 Aralık’ta başlayan görüşmelerde her gün yeni bir gerginlik çıkıyor. Son olarak İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasından ‘sahte evlilik’ tartışması yaşandı.

ENGİN ALTAY SAHTE EVLİLİK YAPMIŞ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, geçtiğimiz yıllarda eşinden boşanıp kendinden yaşça küçük bir hanımefendiyle yeniden dünyaevine girmişti.  Sınırlı sayıda davetlinin katıldığı düğün, sır gibi saklanmıştı.

GÖREVDEN ALINAN BAŞKAN KIYMIŞ

Görevdeki CHP’li büyükşehir ve ilçe belediye başkanları olmasına rağmen, Ataşehir’deki yolsuzluk davası kapsamında makamından azledilen İlgezdi’nin nikahı kıyması dikkat çekti. Belediyede hiçbir yetkisi kalmayan İlgezdi’nin, sembolik olarak cübbe giydiği iddia edildi.

SOYLU’DAN YARDIM İSTEMİŞ

Geçersiz bir nikah ile kendisinden yaşça küçük eşi ile evlenen Altay’ın nikahın geçerli olması için ‘Sahte nikah kıydım.Süleyman Soylu beni kurtar.’ diye yalvardığı TBMM Genel Kurulu’ndaki tartışmalar esnasında ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir