CHP aradığı başörtülü adayı buldu: LGBT dostu ve Atatürk düşmanı Fatma Yavuz

Diyanet'ten kovulduktan sonra İBB'ye yerleşen ancak Atatürk ve Türk milleti için kullandığı skandal ifadeler ortaya çıktıktan sonra İBB'den de kovulan; en son CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun helalleştiği türbanlı olarak medyada yer alan Fatma Yavuz, CHP'den milletvekili aday adayı oldu.

featured

İslam’a aykırı açıklamaları yüzünden Diyanet’ten ihraç edilen, Atatürk’e hakaret ettiği ortaya çıkınca İBB’nin İnanç Masası’ndan da kovulan kendi nikahında alkol servis ettiren, CHP kürsüsünde helallik isteyen ve ‘LGBT haklarını Allah rızası için savunuyorum’ sözleriyle büyük tepki toplayan Fatma Yavuz, milletvekili aday adayı oldu.

Benzer Haberler
fatma-yavuz-chp-istanbul
CHP İstanbul’da iç savaş! İmamoğlu’nun kovduğu Atatürk düşmanı Fatma Yavuz’u Canan Kaftancıoğlu kürsüye çıkardı
fatma-yavuz-ibb-lgbt
İBB İnanç Masası personeli Fatma Yavuz’un referansı Barbaros Şansal mı? İkiliden ‘tangalı LGBT’ sohbetleri…
fatma-yavuz-kimdir
İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz’dan inciler: “Atatürk’ten nefret ediyorum, ülkücüler hırsızdır, Türkler soykırım yapmıştır”

“BİR ALEVİ NASIL ATATÜRKÇÜ OLUR?”

Fatma Yavuz’un sosyal medya paylaşımları ise CHP tabanında rahatsızlığa yol açtı.

Merakımdan soruyorum, bir Alevi nasıl Atatürkçü olabiliyor? Dersimi Tunceli’ye çeviren zulmü nasıl hazmediyorsunuz?Atatürk Sabiha Gökçen’e dur yapma demedi. Dersimli nice can şimdi yok.

Hala şapkanın beka meselesi, karşı çıkmanın ihanet olduğuna inanmamamızı bekliyorlar. İnsanlara ne giyeceklerini dayatmanın savunulacak hatta konuşulacak bir tarafı yoktur. Ruhun şad olsun atıf hoca.

Son olarak Atatürkçü değilim, hiç olmadım, İskilipli Atıf hocacıyım.

TÜRK MİLLETİNE SOYKIRIM SUÇLAMASI

Türk milletini sözde Ermeni ve Dersim soykırımlarını yapmakla suçlayan eski İBB çalışanı Fatma Yavuz’un, Türk milleti için söyledikleri ise hayrete düşürdü. Sosyal medya paylaşımlarında bir yandan Türk olduğunu ve Türkiye’yi çok sevdiğini vurgulayan Ermeni kökenli Fatma Yavuz, bir yandan da Türk milletinin tarihiyle ilgili kin dolu ifadeler kullanıyor.

“ATATÜRK’TEN NEFRET EDİYORUM”

Sosyal medya paylaşımlarında Atatürk’ün Dersim’de Kürtleri katlettiğini iddia eden Fatma Yavuz, Atatürk’ü sevmediğini ve hatta nefret ettiğini de sosyal medya paylaşımlarında sıkça dile getirmiş. Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden CHP’nin yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Atatürk düşmanlarının İmamoğlu tarafından işe alındığı sıkça dile getirilmişti.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir