CHP-AK Parti çekişmesi turizm merkezini susuz bıraktı! “TESKİ teknisyenleri alkollü çalışıp boruları patlatıyor” iddiası…

featured

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TESKİ’nin hataları yüzünden turizm merkezi Kumbağ’da zor günler yaşanıyor. Her tarafın kanalizasyon koktuğu ve suların üç gündür akmadığı Kumbağ ile ilgili, Süleymanpaşa Belediye Başkanı AK Partili Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yüksel açıklamasında “Halkımıza ve büyükşehir belediye başkanımıza verdikleri yanlış bilgilerle işlerini yarım yamalak yürütmeye çalışan TESKİ yöneticileri, keşke beceriksizliklerinin üzerini örtmeye harcadıkları eforu, altyapı hatlarını daha derinden ve daha düzgün geçirmek üzere harcasalardı…

Şehir şebeke ve parsel bağlantı hatlarını zeminden sadece bir kaç karış alta döşeyen TESKİ’nin iş bilmez yönetimi, şehrin altyapı sorunlarını bu sayede çözmeye; sürekli olarak patlayan boruların sorumlusu olarak bizi suçlamaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

TESKİ TEKNİSYENLERİ ALKOLLÜ KAZI YAPIYOR İDDİASI

Belediye başkanları arasındaki kavga devam ederken mağdur olan Kumbağ halkı, Turizm Bakanı’nı göreve davet etti. TESKİ teknisyenlerinin alkollü çalıştıklarına şahit olduklarını belirten mahalle sakinleri, kapanma döneminde çalışmayan ekiplerin, turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Kumbağ’ı mahvettiklerini ifade ettiler.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir