Charlie Hebdo’nun ilham kaynağı CHP! Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e yapmadıkları hakaret kalmadı…

featured

Yüce dinimiz İslamiyet ve son peygamber Hz. Muhammed’e yönelik ağır hakaretler içeren paylaşımlar yapan CHP’li bazı isimlerin parti içindeki yükselişleri devam ediyor. Charlie Hebdo skandalında bile “sanat özgürdür” diyerek İsveçli karikatürist Lars Vilks’in tarafında saf tutan CHP’nin İslam dini ile olan mücadelesi devam ediyor.

PUTPERESTLER GİBİ SALDIRDILAR

CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi eski üyesi Av. Ali Aydoğan’ın Hz. Muhammed (sav) Efendimize yaptığı ağır hakaret hala unutulmadı.

Aydoğan, çok alaycı ve iğrenç bir ifade ile ”Bizim Yalancı Muhammed’e ve Onun Uydurduğu tanrıya ihtiyacımız yok” sözleriyle dalga geçmişti.

MEVLİT KANDİLİNDE BİRA PAYLAŞIMI

CHP Manisa İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Bulut, Mevlit Kandili’nde bira paylaşarak Peygamber Efendimize hakaretler içeren ifadeler kullanmıştı.

Bulut’un “Bugün Hz. Muhammed’in doğum günüymüş… Heppi börttey tu yu’, ‘Doğum günün kutlu olsun Mami” şeklinde yanında alkol fotoğrafı olan paylaşımlarda bulunması tepkilere yol açtı.

HAPİS CEZASINA MAHKUM OLDU

İzmir’in Kemalpaşa İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e hakaretten 7,5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karakayalı halen CHP üyesi ve Kemalpaşa Belediye Başkanı…

Hz Muhammed’e hakaret içerikli paylaşım üzerine, hem takipçileri hem de diğer sosyal medya kullanıcıları Karakayalı’ya yoğun tepki göstermişti.

TUNÇ SOYER’İN EŞİ NEPTÜN SOYER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’in Instagram hesabından Peygamberimiz Hz. Muhammed’e hakaret eden karikatürleri yayınlayan Fransız dergisi Charlie Hebdo ile çekildiği bir fotoğrafı paylaştı.

Soyer’in Hebdo’ya destek vermesi kamuoyunda ağır tepkilere neden olmuştu.

SAHABEYE HAKARET

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) en yakınındaki isimlerden Mus’ab bin Umery’e hakaret eden CHP Genel Merkezi danışmanlarından Mücahit Avcı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştu.

Suç duyurusunda; “Mücahit Avcı’nın paylaşımı, Müslümanlığın en kutsal değerlerinden olan sahabelerimizin varlığına ve İslam inancına yönelik gerçekleştirilmiş mezkur hakaret ve iftira kabul edilemez, çirkin ve hadsiz bir saldırıdır” denildi

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir