Fransız Charlie Hebdo dergisi Türkiye’de meydana gelen depremle alay etti: ‘Tank yollamaya bile gerek yok’

Fransız Charlie Hebdo dergisi, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketiyle de alay etti. Dergide yayınlanan karikatürde yıkık binalar çizilerek üzerine de "Tank yollamaya bile gerek yok" ifadeleri yazıldı.

featured

Fransz Charlie Hebdo dergisi yine bir skandal ile gündemde! Daha önce Müslümanların inançlarına hakaret eden karikatürler yayınlayan dergi bu kez depremle alay etti.

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6; Gaziantep’te de 6,4 ile 6,5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Bölgede 6 büyüklüğüne kadar da yüzlerce artçı gerçekleşti.

Sarsıntılar Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana, Elazığ dışında; Suriye, Kıbrıs adası, Irak, Mısır ve Lübnan’da hissedildi ve yıkıma yol açtı.

DEPREMLE ALAY ETTİLER

Türkiye’de ve Suriye’de binlerce kişi hayatını kaybederken, yaralanırken, ülkeler Türkiye için seferber olurken; vicdanları karalayan bir gelişme yaşandı.

Fransız Charlie Hebdo dergisi, Türkiye’de yaşanan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerle alay etti.

‘TANK YOLLAMAYA BİLE GEREK YOK’

Derginin depremle alakalı yayınladığı sözde çizimde, “Türkiye’de deprem. Tank yollamaya bile gerek yok” yazdığı görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir