Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın öldüğü kazadan önce çekilen video! Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy’un sağlık durumu nasıl?

Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

featured

Türkiye, sabah saatlerinde gelen kaza haberiyle şok oldu. Ceyhun FersoyMelis İşitenSergen DeveciÖzgür AyazBurak GülçebiUğur Şalvarcıoğlu, Filiz Özbek, Tolga GüleryüzBurak Topçu ve Özgür Karataş gibi oyuncuların içinde bulunduğu lüks minibüs kaza yaptı.

Amasya’da meydana gelen kazada minibüs TIR’a arkadan çarptı. Yaşanan trafik kazası sırasında Tolga GüleryüzBurak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti.

Kazada ölen tiyatrocu Tolga Güleryüz’ün son görüntüsü ortaya çıktı

Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Uğur Şalvarcıoğlu ve Filiz Özbek ise hastaneye kaldırıldı.

Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten‘in sağlık durumunun iyi olduğu, Sergen Deveci‘nin ise kontrol amaçlı yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

 

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza yapan tiyatro ekibinin son videosu ise ortaya çıktı:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir