Ceyda Kasabalı kimdir? Fırat Albayram’ın eşi Ceyda Kasabalı kaç yaşında ve nereli? Ceyda Kasabalı neden EkşiSözlük’te gündem oldu?

Eğlenceli, mizah içerikli paylaşımlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Ceyda Kasabalı, eşiyle birlikte 'Noluyo Ya!' isimli YouTube kanalını kurdu. Kanalında birbirinden eğlenceli yayınlar yapan başarılı oyuncu, en son Yunus Emre isimli dizide Zahide Sultan olarak karşımıza çıkmıştı. Peki, Ceyda Kasabalı kimdir? Ceyda Kasabalı nereli ve kaç yaşında?

featured

Eşi Fırat Albayram’la birlikte kurdukları “Noluyo Ya!” isimli Youtube kanalında eğlenceli videolar paylaşan Ceyda Kasabalı’nın geçmişte ne işler yaptığı merak ediliyor.

CEYDA KASABALI KİMDİR?

İstanbul doğumlu Ceyda Kasabalı, 3 Ocak 1987 yılında dünyaya geldi. Oyunculuğa çok küçük yaşlarda başlayan Kasabalı, aslen İzmitlidir. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünde tamamlayan başarılı oyuncu, İlk televizyon deneyimini “Babam Sağolsun” isimli dizide yaşamıştır.

Ceyda Kasabalı, şimdilerde ise eşiyle birlikte YouTube ve TikTok, Twitch gibi platformlarda dijital içerik üreticiliği yapıyor.

CEYDA KASABALI VE FIRAT ALBAYRAM NE ZAMAN EVLENDİ?

Ceyda Kasabalı, 2017 yılında kendisi gibi oyuncu Fırat Albayram ile dünyaevine girmiştir.

Ceyda Kasabalı’nın Burcu, Boyu ve Kilosu

Oğlak burcu olan Ceyda Kasabalı, 1.68 boyunda ve 54 kg ağırlığındadır.

CEYDA KASABALI EKŞİSÖZLÜK’TE NEDEN GÜNDEM OLDU?

EkşiSözlük’te Ceyda Kasabalı’nın çirkin ve itici olduğuna dair girilen bir gönderi tepki çekti. Sevenleri Ceyda Kasabalı hakkında yazılanlara tepki gösterdi.

CEYDA KASABALI’NIN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Babam Sağolsun (Tuğba)

Yunus Emre (Zahide Sultan)

Survivor Ceyda

Avrupa Avrupa

Organik Aşk Hikayeleri

Damat Takımı (Ceyda)

Yılanların Öcü (Elif)

Biz Size Döneriz (Didem)

Fazla Şaapma

Tutsak (Derin Karata)

Damat Takımı (Ceyda)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir