Çeşme yangını ile ilgili algı yapan Halk TV, yalanı ortaya çıkınca apar topar KJ değiştirdi

Skandalların ardı arkası kesilmeyen Halk TV canlı yayınında Çeşme Belediye Başkanı’nın ‘’Orman bölge, belediye herkes burada’’ açıklamasına rağmen ‘’1.5 saat oldu: Henüz müdahale yok’’ altyazısı ile algı yapmaya çalışıldı…

featured

İzmir’deki yangın, dün saat 22.10 sıralarında Çeşme ilçesine bağlı Ildır Mahallesi’nde çıkmış, rüzgârın da etkisiyle büyümüştü. Alevleri gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 5 arazöz, 3 ilk müdahale aracı ve belediye ekiplerine ait çok sayıda itfaiye aracının yanı sıra TOMA aracı sevk edildi.

Yangın bölgesi yakınındaki 8 ev, 3 restoran ve 3 baraka tedbir amaçlı boşaltılırken, alevler Orman Bölge Müdürlüğü ve çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

‘ORMAN, BELEDİYE HERKES BURADA’

Halk TV ise yeni bir skandala imza atarak yaklaşık 2 saatte söndürülen yangına 1.5 saat müdahale edilmediğini iddia etti. Yangın bölgesinden canlı yayın yapan Belediye Başkanı’nın ‘Orman, Belediye herkes burada’ cümlesine rağmen altyazıda ‘1.5 saat oldu, henüz müdahale yok’ altyazısı pes dedirtti.

CHP’nin değil sanki PKK’nın kanalı! Halk TV’de konuşan HDP’li Mehmet Rüştü Tiryaki’nin, ‘Sayın Öcalan’ sözlerine çıt çıkmadı

SOYER: OGM DESTEĞİYLE YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘OGM VE İZSU’nun da desteğiyle orman yangınının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının devam ettiğini duyurmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir