Prof. Dr. Ahmet Akın’dan şok sözler: ‘Cerrahpaşa’da 4000 kız erkek olmak için bekliyor!’

Prof. Dr. Ahmet Akın, Türkiye’de hızla yayılan ve masrafı devlet tarafından karşılanan cinsiyet değişikliklerine dikkat çekti. Akın, 4 bin kızın erkek olmak için beklediğini, 2 bin 700 erkeğin ise kız olmak için beklediğini kaydetti.

‘Aileni ve Neslini Koru Sapkınlığa Dur De’ programında konuşan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın çarpıcı açıklamalarda bulundu.

4 BİN KIZ ERKEK, 2 BİN 700 ERKEK DE KIZ OLMAK İÇİN BEKLİYOR

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, ”Cerrahpaşa’da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil’de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor. Masraflarını da devlet ödüyor’’ ifadelerini kullandı.

12 ile 19 yaşlarında çocukların böyle bir talepleri olduğunu kaydeden Akın, ‘’Ve ben şuna eminim ki yüzde 99’unda hiçbir sorun yok, yönlendirilmiş, sevdirilmiş, özendirilmiş. İsimlerde Ebrar, Ayşe Hümeyra, Zeynep, Meryem, Betül, Asiye, Kamile, isimler böyle. Bizim isimlerimiz’’ dedi.

Endokrin ve psikiyatri lobisinin kan tahlili yazar gibi cinsiyet değiştirmeye uygunluk verdiğini kaydeden Akın, ‘’Çünkü ameliyata da o giriyor. 2,5 milyon ameliyat. Hormon haplarını da katarsanız, 3-4 milyona çıkıyor. Kim ödüyor bunu? Devlet…’’ açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir