6’lı masanın magandası Cemal Enginyurt’un Sedat Peker aşkının sebebi kaset mi? Şok iddia…

Geçtiğimiz ay katıldığı bir TV canlı yayınında gazeteci Latif Şimşek’i mafya sabıkalısı adamıyla birlikte darp eden Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un skandalları bitmiyor. Enginyurt, şimdi de firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’le görüşmek üzere Dubai’ye gitmek için bilet aldığını ancak güvenlik gerekçesiyle ziyaretin iptal edildiğini duyurdu.

featured

Daha önce Paramount Otel’de kalmadığını söyleyen ancak daha sonda kaldığını itiraf etmek zorunda kalan DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Sedat Peker tarafından şantaja mı maruz kaldı?

Daha önce toz kondurmadığı ve yere göğe koyamadığı AK Parti hükümetini şimdilerde Sedat Peker’in iddiaları üzerinden topa tutan Enginyurt’un birdenbire başlayan Sedat Peker aşkının Paramount Otel’de konakladığı geceyle ilgili olduğu iddia edildi.

Cemal Enginyurt’un, ‘Korumam değil’ dediği Latif Şimşek’i darp eden Emrah Topal, Sedat Şahin’in adamı çıktı

BÜYÜK AŞK NASIL BAŞLADI?

MHP’den kovulduktan sonra DP’ye katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un uyuşturucu mafyası Sedat Peker’e olan derin aşkı birkaç yıl öncesine dayanıyor.

MHP’den kapı dışarı edildikten sonra FETÖ desteğiyle yayın yapan kanallarda boy gösteren ve Sedat Peker ile yaptığı görüşme sonrası DP’ye katılma kararı alan Enginyurt’un siyasi dönüşleri pek çok kez mizah konusu olmuştu.

DP’li Cemal Enginyurt’un Türk filmlerine konu olacak dönüşü!

UYUŞTURUCU MAFYASININ TBMM TEMSİLCİSİ OLDU

Firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’in FETÖ tezleriyle Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan iddialarını yargıya ve TBMM kürsüsüne taşıyan Enginyurt’un hakkında yakalama kararı bulunan bir suçluya aşk derecesindeki bağlılığının altında ise bambaşka bir sebebin yattığı iddia edildi.

SEDAT PEKER’DE KASETİ Mİ VAR?

Daha önce Paramount Otel’de kalmadığını söyleyen ancak otelde fotoğrafları ortaya çıkınca ‘bedava kaldım’ diye kıvıran Cemal Enginyurt’un otelde kaldığı gece yaşadığı vukuatların görüntülerinin Sedat Peker’de olduğu, Peker’in Enginyurt’u görüntüleri izleterek kendisine bağladığı iddia edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir