Cem Yılmaz’ın merakla beklenen Netflix dizisi Erşan Kuneri’den ilk kareler yayınlandı

featured

Komedyen Cem Yılmaz’ın ünlü tiplemesi Erşan Kuneri’nin Netflix’te yayınlanacak dizisinin çekimleri devam ediyor. Hayranları tarafından merakla beklenen diziden ilk fotoğraflar da geldi.

Dizinin oyunları Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Can Yılmaz setten ilk görüntüleri paylaştılar.

Erşan Kuneri’nin konusu ne?

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı Erşan Kuneri dizisinin çekimleri 2021 yılı içerisinde haziran ayında başlayıp eylül ayında tamamlanacak. Dizinin 2022 yılının ilk aylarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’da yer alan fenomen karakter film yapımcısı karakter Erşan Kuneri’nin 1975-78 yılları arasında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Online platform Netflix’te yayınlanacak dizinin ikinci sezonunun ne zaman ekranlara geleceğine dair şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Erşan Kuneri oyuncuları kimler?

Online platform Netflix’te yayınlanacak dizinin kadrosunu açıklayan Cem Yılmaz, bir röportajında oyuncu kadrosunu şöyle duyurmuştu:

“Ben, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak ve Nilperi Şahinkaya. Çok yetenekli insanlar hepsi. Güzel bir şey çıkacağına eminim diyebilirim.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir