İzmir gösterisi iptal olan Cem Yılmaz, para iadesi isteyen seyircisine yüklendi

featured

İzmir Fuar Açık Hava’da 31 Ekim akşamı yapılması planlanan gösterisi, yağmur nedeniyle iptal olan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

“PARAYI BEN VERECEĞİM”

Mağdur vatandaşlardan gelen tepkileri tiye alan ünlü şovmen, yaptığı paylaşımda “Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu. Olur insanlık hali! ‘Ben Nazilli’den geldim otopark paramı kim verecek?’ yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur,” diye yazdı.

“BİR GÜN ELTON JOHN KONSERİNDEYİM…”

Yılmaz bir sonraki tweet’inde ise “Bir gün Elton John konserindeyim .Yanımdaki adam vır vır konuşuyo.. Tat alamadım konserden Elton paramı ver diye bağırdım.E lton beni sahneye davet etti lütfen sonra konuşalım dedi. O gün bugün dostluğumuz devam eder. Türkiye’de sanatçılar çok havalı.Burnu büyük. Elton çok farklıydı” dedi.

İPTAL KARARINI 20 DAKİKA ÖNCE DUYURDULAR

Gösteriden 2 saat önce başlayan yağmur şiddetini artırınca organazisayon şirketi yağmurluk dağıtarak gelenleri içeriye aldı.

Yağmurluklarıyla Cem Yılmaz’ı bekleyen seyirciler gösterinin başlamasına yaklaşık 20 dakika kala gelen iptal anonsuyla şaşkına döndü.

Gösteri ise 1 Kasım’a ertelendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir