Cem Yılmaz NFT dünyasına adım attı! Çizimlerine dudak uçuklatan teklifler geliyor…

featured

NFT’ler uzun süredir kripto para topluluğunun tartıştığı konulardan bir tanesi.

Özellikle hayvan temalı bazı NFT’lerin milyon dolarlık değerlere ulaşması birçok uzman ve sektör takipçisinin tepkisini çekiyor ancak özellikle spor endüstrisinin de NFT tarafına dahil olması, borsaların bu sektöre yatırım yapmaya başlaması NFT’lerin her geçen gün daha çok konuşulmasına sebep oluyor.

CEM YILMAZ’DAN NFT ADIMI

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da kendi eserlerini yaptı ve en çok kullanılan platformlardan biri olan OpenSea’de satışa sundu.

Başarılı isim aynı zamanda Foundation adlı NFT platformunda da bir hesap açtı ve bunu da Twitter hesabından paylaştı.

5.5 ETHEREUM TEKLİF GELDİ

000001KIZ adlı eserine şu anda 5.5 ETH (yaklaşık 180 bin TL) fiyat biçilen Yılmaz’ın, 2 ve 3 numaralı “KIZ” serisinden 2 eseri daha bulunuyor. 2 ve 3 numaraları ürünler için de şu an 2 ETH fiyat verilmiş durumda.

15 milyon takipçisi bulunan Cem Yılmaz’ın, paylaşımlarının kısa sürede ciddi etkileşim alması da dikkat çekerken, Yılmaz, “Var mı NFT isteyen. İsteyene atıyorum. Deneme ya bişey değil .)” yazdı.

NFT SANATÇISINDAN YARDIM ALDI

Yılmaz’ın ayrıca NFT sektörüne giriş yapmasıyla alakalı olarak sanatçı Tarık Tolunay’dan da yardım aldığı görüldü. Tolunay kişisel Twitter hesabından Yılmaz’la ilgili “Şimdiye kadar sürekli bir şeyler istedim… Sağ olsun yardımlarını hiç esirgemedi. İlk defa bir konuda yardım edebilme fırsatı yakaladım. NFT aleminde yolun açık olsun Cem Yılmaz” yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir