Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın sunduğu Çimen Show’da skandal! Pilotlarla dalga geçtiler…

Cem İşçiler ve Fazlı Polat'ın sunduğu Çimen Show'da pilotlarla dalga geçilmesi, sosyal medyada tepki çekti. Bazı kullanıcılar, Cem İşçiler ve Fazlı Polat için, ‘’Ağzı olan şov yapıyor, komik olduğunu zannediyor’’ yorumunda bulundu.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinden geldiğini söyleyen bir seyirci, uçuştan geldiğini ve 2. pilot olduğunu söyleyerek, söz aldı. Programa katılmak için daha önce geldiğini söyleyen seyirci, ‘’Programın kapısının önüne geldiğimde kapı duvardı. Bölgede rakı içenler beni uyardı, tarih başkadır diye.’’ dedi.

Bu sözlerin ardından konuşan Çimen Show’un sunucusu Cem İşçiler, ‘’Daha biletini göremeyen, hava limanını nasıl görüyor ki anlamadım’’ diyerek, seyirciye yanıt verdi.

SEYİRCİDEN, CEM İŞÇİLER’E ‘’İKİNCİ ŞOVMEN’’ İMASI

Cem İşçiler, kendisinin 2’inci pilot olduğunu söyleyen seyirciye, ‘’He sen o zaman uçurmuyorsun’’ sorusunu sorarken, seyirci ise ‘’Uçuruyorum. İkinciyim ben yani sizin gibi düşünün’’ diyerek, Fazlı Polat’ın yanında İşçiler’in ‘’ikinci şovmen’’ olarak görüldüğünü ima etti.

‘’LUNAPARKTA GONDOL FALAN MI KULLANIYORSUN’’

Cem İşçiler ise seyircinin yaptığı ‘’ince’’ espriyi geç anladıktan sonra, açıklama yaparken pilot seyircisinin yaptığı hareketleri taklit ederek, alay etmeye çalıştı. Fazlı Polat da, ‘’Sen böyle lunaparkta gondol falan mı kullanıyorsun’’ diyerek, pilotu aşağılamaya kalktı.

Polat, uçakların yol boyunca havada sürekli otomatik pilot ile uçtuğunu, sadece iniş ve kalkışlarda pilotların uçağa müdahale ettiğini iddia ederek, pilotların işini küçümsedi.

Ayrıca Polat’ın, ‘’10 saat boyunca sürekli uçağa müdahale etmiyorsunuz Bir DJ’ler bir de pilotlar yalandan duruyor öyle.’’ sözleri, sosyal medyada tepki çekti.

‘’AĞZI OLAN ŞOV YAPIYOR’’

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, ‘’Sabah sabah bir yardımcı pilot olarak insanın canını sıkıyorlar. Ağzı olan şov yapıyor, komik olduğunu zannediyor.’’ yorumunu yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları…

‘’İki tane tip çıkmış, kimse tanımaz etmez ama yıllarca eğitim almış pilotlarla dalga geçiyorlar. ilgili birimlerine şikayet ettim bu videoyu, umarım yasaklanırlar.’’

‘’İnanılmaz bir haset ve kıskançlık var pilotlara karşı.’’

‘’İnanılmaz şok edici olay. Felaket bir rezalet. Yarıldım Allah affetsin.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir