Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu yaşıyor iddiası! Bu fotoğrafları gören gözlerine inanamıyor…

featured

İstanbul’da 12 yıl önce 17 yaşındaki Münevver Karabulut’u vahşice öldüren Cem Garipoğlu’nun yaşadığı iddia edildi.

Cinayetin işlendiği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu. “Çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde de Silivri’deki kapalı cezaevindeki koğuşunda ölü bulunmuştu.

REZAN EPÖZDEMİR: “VİDEOYU İZLEDİK”

Geçtiğimiz aylarda Garipoğlu ailesinin cinayetten 12 yıl sonra Münevver’in kanı bulaştığı ve öldürüldüğü koltuk üzerinde poz vermeleri ile Cem Garipoğlu “Yaşıyor mu” sorusunu gündeme getirmişti. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir Simge Fıstıkoğlu’nun Youtube kanalında Cem Garipoğlu’nun intiharı ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu.

Cem Garipoğlu’nun öldüğünü duyunca aileyi alarak Silivri Başsavcılığına gittiğini belirten Epözdemir, Cem’in görüntüsünü gördüklerini belirterek  “Anne babayı aldım Silivri cezaevine çok ağır bir sorumluluk olduğu için Silivri Cumhuriyet başsavcılığına gittim. Silivri cumhuriyet başsavcısı bizi kabul etti. Sağ olsun çokta ilgilendi daha sonra biz tarafı değiliz ona rağmen anne babanın kafasında bir soru işareti kalmasın diye soruşturmayı yapan cumhuriyet savcısının oraya indik, O da anneye sarıldı çokta mutlu oldu. Çünkü oda takip ediyormuş ta öğrenciliğinden beri bir kadın cumhuriyet savcısı biraz da duygusal anlar yaşadı. Orada görüntüleri videoyu hepsini gösterdi. Tırnaklarından DNA örnekleri alındı. Orada yatıyor ve yüzü de orada incelemeler yapıldı. DNA örnekleri alındı. Ve onun olduğu net şekilde tespit edildi. Aile de buna kanaat getirdi hatta dışarı çıktık biz adliyenin önünde açıklama yaptık birlikte. “ dedi.

Garipoğlu ailesinden skandal fotoğraf! Münevver Karabulut’un öldürüldüğü koltuğu atmayıp üzerinde mutlu aile pozu verdiler…

CEM GARİPOĞLU YAŞIYOR MU?

İstanbul’da 12 yıl önce 17 yaşındaki Münevver Karabulut’u vahşice öldüren ve tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar ederek ölen Cem Garipoğlu ile ilgili “Yaşıyor” iddiaları bir türlü gündemden düşmedi.

Muhabir Tv’de yer alan habere göre, sosyal medya platformu Twitter’de yayınlanan iki fotoğraf karesi Cem Garipoğlu’nun yeniden gündeme getirdi.

Sarmaş dolaş ve öpüşen gençlerin fotoğraflarını yayınlayan Love Couples adlı twitter kullanıcısı ilginç iki fotoğraf karesini yayınladı. 5 Ekim günü yayınladığı fotoğraf karesinde lüks bir binanın balkonundan bulunan iki gencin samimi görüntüsü yer alıyor.

CEM GARİPOĞLU’NA BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Fotoğraf karesinde ilginç olan kişinin Cem Garipoğlu’na benzemesi dikkat çekiyor. Daha sporcu vücuda sahip kişiyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.  Fotoğraftaki kişi için yapılan yorumlarda “ Bu Cem Garipoğlu” değil mi? Deniliyor. Yurt dışında çekildiği düşünülen bu fotoğraf karesindeki kişinin kim olduğu merak edildi.

İşte o fotoğraflar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir