Çello dersi verdiği öğrencisi Hazal Anık’ı evinde taciz etmişti! Guatemalalı Samuel Gomez Matus’un mesajları ortaya çıktı

İstanbul'da çello dersi verdiği 8 yıllık öğrencisi Hazal Anık'ı evine ederek taciz eden Guatemalalı orkestra şefi Samuel Gomez Matus'un yaşananların ardından genç kadına attığı mesajlar ortaya çıktı.

featured

İstanbul’da 9 yaşında tanıştığı Barış İçin Müzik Vakfı’nda enstrüman eğitimi almaya başlayan Hazal Anık, (24), 13 yaşında orkestrada çalmaya başladı. Hazal Anık, burada tanıştığı Guatemalalı orkestra şefi Samuel Gomez Matus‘tan(33) çello eğitimi görmeye başladı.

Birlikte çello çalarak 8 yılı geride bırakan ikili arasında önceki yıl Ağustos ayında sarsıcı bir olay patlak verdi. İddiaya göre genç kadın, kendisini evine davet eden Guatemalalı orkestra şefinin tacizine uğradı.

Genç kadın sözlü ve fiziksel tacizin ardından evden çıktı. Yıllarca birlikte müzik yaptığı eğitmeni olaydan sonra genç kadını defalarca kez arayıp çok sayıda “pişmanlık” mesajları attı.

“HEPİMİZ HATA YAPARIZ”

Guatemalalı orkestra şefinin genç kadına attığı mesajların görüntüsü ortaya çıktı. Eğitmen, evine misafir ettiği genç kadına evden gittikten hemen sonra “Çok üzgünüm, O ben değildim, Lütfen beni affet, Hepimiz hata yaparız” gibi çok birçok mesaj attığı belirlendi.

“BAHANEM YOK KİMSEYE SÖYLEME”

Eğitmenin aynı gece sabaha karşı Hazal Anık’a “Dün gece için çok üzgünüm. Neden öyle söylediğimi anlayamıyorum. Fazlasıyla alkol aldım. Her neyse. Hiçbir bahanem yok. Gerçekten çok çok üzgünüm, lütfen kimseye söyleme. Biliyorum hiçbir talepte bulunmamalıyım ama eğer mümkünse lütfen beni affet… Gerçekten çok üzgünüm” dediği görüldü.

Guatemalalı orkestra şefi Samuel Gomez Matus’tan Türk sanatçıya iğrenç taciz!

GÜCENDİRECEK BİR ŞEY DEDİĞİMİ HATIRLAYAMIYORUM

Orkestra şefinin attığı pişmanlık mesajlarının ardından genç kadına yönelik söylemlerinin saatler sonra değiştiği kaydedildi. Samuel Gomez Matus’un “Bence sen de beni yanlış anladın. Bugün fark ettim dün ne kadar kötü olduğumu. Gerçekten çok yorgundum ve bira da hemencecik beni kötü yaptı. Seni gücendirecek bir şey dediği hatırlayamıyorum.

Belki de kendimi doğru bir şekilde açıklayamamışımdır ama yemin ederim kötü bir niyetim yoktu. Sana kötü hissettirdiğim için üzgünüm. Sana karşı asla kötü bir niyetim olamaz. Umarım buna hala inanıyorsundur” dediği devamında ise “Sana son bir kez özür dilemek istedim.

Sen benim için Türkiye’deki en önemli insanlardan birisin ve ben bir yanlış anlaşılmadan dolayı konuşmadığımız için çok üzgünüm. Umarım özür dilemek ve açıklama yapmak için bana 5 dakika konuşma fırsatı verirsin ama konuşmak istemezsen de anlarım. Bir kez daha özür dilerim” notunu düştüğü belirlendi.

HALEN TÜRKİYE’DE EĞİTİM VERİYOR İDDİASI

Hazal Anık’ın, tüm bu mesajların ardından evinde taciz edildiğini söylediği 8 yıllık çello öğretmeni Guatemalalı orkestra şefi Samuel Gomez Matus’u engellediği görülüyor. Matus’un halen Türkiye’de bir müzik organizasyonu çerçevesinde eğitim verdiği ileri sürüldü.

Mesajlar:

“Hazal(Keka) seni rencide edeceğimi düşünmedim, çok üzgünüm her şey için.

S… alkolü işte.

Çok üzgünüm.

Hazal çok üzgünüm.

O ben değildim.

Çok fazla bira içtim.

Ben gerçekten çok üzgünüm.

Lütfen affet beni.

Beni anlamak zorundasın.

Çok üzgünüm.

Lütfen, lütfennnn affet beni.

Hepimiz hata yaparız.”

“Hazal(Keka) gerçekten dün gece için çok üzgünüm. Neden öyle dediğimi anlayamıyorum. Fazlasıyla alkol aldım. Her neyse. Hiçbir bahanem yok. Gerçekten çok çok üzgünüm, lütfen kimseye söyleme. Biliyorum hiçbir talepte bulunmamalıyım ama eğer mümkünse lütfen beni affet… Gerçekten çok üzgünüm.

Bence sen de beni yanlış anladın ama gerçekten üzgünüm.”

“Bugün farkettim dün ne kadar kötü olduğumu. Gerçekten çok yorgundum ve bira da hemencecik beni kötü yaptı. Seni gücendirecek bir şey dediğimi hatırlayamıyorum. Belki de kendimi doğru bir şekilde açıklayamamışımdır ama yemin ederim kötü bir niyetim yoktu. Sana kötü hissettirdiğim için üzgünüm. Sana karşı asla kötü bir niyetim olamaz. Umarım buna hala inanıyorsundur.

Belki de benimle bir daha konuşamayacaksın ama umarım beni affedebilirsin. Berbat hissediyorum çünkü sana da böyle hissettirdim. Çok üzgünüm, sen benim için çok önemlisin ve sonunda seni görebildiğim için çok mutluydum. Üzgünüm yanlış şeyler söyledim, niyetim bu değildi.”

“Sana son bir kez özür dilemek istedim. Sen benim için Türkiye’deki en önemli insanlardan birisin ve ben bir yanlış anlaşılmadan dolayı konuşmadığımız için çok üzgünüm. Umarım özür dilemek ve açıklama yapmak için bana 5 dakika konuşma fırsatı verirsin ama konuşmak istemezsen de anlarım. Bir kez daha özür dilerim”

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir