CateCoin nedir, nasıl alınır? CateCoin (CATE) ne kadar?

featured

CateCoin (CATE), son dönemde kripto para dünyasında en dikkat çekenlerden biri oldu. Bu sebeple coin yatırımcıları CATE ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Peki, CATE (Catecoin) nedir, nereden alınır?

CATECOIN (CATE) NEDİR?

Mem (internet geyiği) dünyasına farklı bir bakış açısı katmak için oluşturulmuştur. CATE Token, Binance Smart Chain (BSC) blok zincirinde oluşturulmuştur.

En az 100 bin adet CATE Token sahibi olan kullanıcılar kendi memlerini yapabilecekken en az 10 bin CATE Token sahibi olan kullanıcılar ise beğeni ve yorum gönderebilecekler.

CateCoin veya diğer adıyla CATE Token, her işlem sonrası işlem bedelinin %1’i oranında yakım işlemi gerçekleştirmektedir. Ayrıca mevcut yatırımcılara da yine alım ve satım gibi her işlem sonrası %1 oranında ödül dağıtmaktadır.

CATECOIN NEREDEN ALINIR?

CateCoin adında coin geçse de bir coin yani kripto para değil bir token birimidir. CateCoin ayrıca bir platform olup platformun kripto birimi CATE Token’dir.

CateCoin token birimi olan CATE Token alabilmek için şu an tek yol PancakeSwap DEX platformunu kullanmaktadır.

CATECOIN NE KADAR?

Kullanıcıların şu anda Catecoin ile nasıl etkileşimde bulunabileceklerine ilişkin şartlar var. Bununla birlikte, platforma girmek ve meem veya NFT oluşturmaya başlamak için minimum 5 milyon jeton yatırımı birçok yatırımcı için uygun fiyatlı olmaya devam ediyor.

Bunun nedeni, bugünkü %70 rallisinden sonra bile Catecoin’in 0.000005455 Dolardan işlem görmesidir. (fiyat 02.11.2021 saat 14.00 itibariyle) Bu nedenle, Catecoin fiyatlarının hızlı bir şekilde yukarılara tırmanması bekleniyor. (Bu bir yatırım tavsiyesi değildir)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir