47 yaşında! Eski Çarkıfelek hostesi top model Victoria Silvstedt son haliyle ağızları açık bıraktı

2008’de Kanal 1'de ekrana gelen Çarkıfelek adındaki yarışma programında hosteslik yapan dünyaca ünlü top model Victoria Silvstedt, milyarder sevgilisinin yatında beyaz bikinisiyle boy kesti. Ünlü model son haliyle adeta yıllara meydan okuyor.

featured

Bir dönemin fenomen yarışma programı Çarkıfelek’te hosteslik yapan ve Mehmet Ali Erbil’le olan diyalogları olay olan top model Victoria Silvstedt, St. Tropez’de lüks bir yatta beyaz bikinisyle objektiflere yakalandı.

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Yazı, milyoner işadamı erkek arkadaşı Maurice Dabbah ile seyahat ederek geçiren 47 yaşındaki model kusursuz fiziği ile adeta şov yaptı.

PLAYBOY TARAFINDAN KEŞFEDİLDİ

Playboy’un kurucusu Hugh Hafner tarafından keşfedilen Victoria Silvstedt Playboy kızı olmak için teklif aldı. O günden sonra kariyerinde hızla yükselişe geçen Victoria, Chanel, Dior ve Valentino gibi dünyanın en prestijli moda evlerinden bazıları için modellik yaptı.

Modellik için çok fedakarlık yaptığını söyleyen Victoria, verdiği bir röportajda, 18 yaşımdayken Paris’te modellik yapmaya çok genç yaşta başladım, kıyafetlere sığdırmak için kendimi aç bıraktığımı hatırlıyorum” itirafında bulundu.

İşte modelin Instagram paylaşımlarından birkaç kare;

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir