Carbon Coin (CRB) nedir, nasıl alınır? Carbon Coin güncel fiyat

featured

Carbon, tamamen şifrelenmiş ve merkezi olmayan iletişim, sosyal besleme, veri depolama ve daha fazlasını sağlayan bir sosyal kripto merkezidir. Karbon platformu çok ödüllendirici. İçerik oluşturma, staking gibi eğlenceli, oyunlaştırılmış bir ödül sisteminde ödüllendirilir. Carbon, birçok yaygın günlük kripto etkinliğini tek bir yerde birleştirir.

Carbon, tamamen şifrelenmiş ve merkezi olmayan iletişim, sosyal besleme, veri depolama ve daha fazlasını sağlayan bir sosyal kripto merkezidir. Karbon platformu çok ödüllendirici. Eğlenceli, oyunlaştırılmış bir ödül sisteminde içerik oluşturma, stake etme gibi ödüllendirilir. Carbon, birçok yaygın günlük kripto etkinliğini tek bir yerde birleştirir.

Carbon Coin ne kadar?

Carbon Coin, 15 Ağustos itibariyle 0.003942 dolardan işlem görüyor.

Anlık CoinMarketCap sıralaması #1229, piyasa değeri 60.676.485 TRY.

Enerji tüketimi vurgusu

Carbon Coin nedir sorusunun cevabı aslında internet sitelerinde açıkça dile getirilmiştir. Carbon Coin’in internet sitesinde yer alan bilgilere göre projenin amacı, blockhain ağındaki işlemlerde kullanılan enerji tüketimini olabildiğince yenilenebilir hale getirmek ve yapılan bütün işlemleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmektir.

Carbon Coin’ in en önemli özelliği;

-Pek çok kurum, kuruluş ve kişi için büyük ölçüde tokenleştirmeye izin veren ilk yenilenebilir enerjiyi desteklemesi.

-Sıfır enerji kullanımını mümkün kılan bir  platform olmasıdır.

Carbon Coin yorumları

Carbon Coin yorumuda pek çok yatırımcı tarafından sıkça sorulan sorulardan birisidir. Bu konuda çok fazla görüş ayrılığı yaşansa da işin uzmanlarının birleştiği tek bir nokta var. Carbon Coin piyasaya dikkat çeken bir şekilde girdi ve dikkat çekmeye de devam ediyor. Özellikle çevre dostu yaklaşımı ve enerji tüketimini yenilenebilir hale getireceğiz iddiaları çok daha fazla popüler olmasına zemin hazırlamıştır.

Pazarlama konusunda da oldukça sıra dışı ve düşündürücü bir atılım izleyen Carbon Coin Twitter da herkesin keşfedebileceği bir bot yönetim ile pazar alanını genişletmeyi planlıyor. Proje oldukça iddialı olsa da teorik kısımda insanları oldukça düşündürüyor.

Carbon Coin nasıl alınır?

BİNANCE’YE %10 KAMPANYALI KOMİSYON İNDİRİMİ İLE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN VE +%25 BNB İNDİRİMİNİ DE KULLANARAK KAYIT OLUN.

Paribu, BtcTurk, Binance… Hangi borsa daha iyi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir