Cara Delevingne’den cinsel ilişki itirafı: Daha fazla zevk alıyorum

Cinsel hayatıyla ilgili çekinmeden konuşan isimlerin başında gelen dünyaca ünlü manken Cara Delevingne, katıldığı bir canlı yayında yaptığı itirafla gündeme geldi. 29 yaşındaki ünlü isim, cinsel ilişki sırasında sessiz kalmaktan daha fazla zevk aldığını ifade etti.

featured

Başarılı model ve oyuncu Cara Delevingne, cinsel ilişki sırasında sessiz kalmaktan daha fazla zevk aldığını itiraf etti.

CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI GÜNDEM OLDU

Güzel model, katıldığı bir canlı yayında cinsel ilişki sırasında orgazma ulaştığında sessiz kalmayı tercih ettiğini söyledi. Cara Delevingne, çarpıcı sözleriyle bir anda gündeme bomba gibi düştü.

“SESSİZ KALMAKTAN DAHA ZEVK ALIYORUM”

29 yaşındaki Cara Delevingne, orgazm olurken yüksek sesler çıkarmaya “şartlandırıldığını” ancak sessiz kalmaktan daha da fazla zevk aldığını dile getirdi. Delevingne ayrıca 18 yaşına kadar bekaretini kaybetmediğini, ancak uzun yıllar sonra cinsel ilişki konusunda “kendine güvendiğini” paylaştı.

VAJİNASININ NFT’SİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Güzel model, NTF’lerin son zamanlarda elde ettiği başarılardan etkilendi ve hayır yapmak için harekete geçti. Ünlü isim, Instagram hesabında paylaştığı bir video ile vajinasının NTF’sini satışa çıkardığını duyurdu.

Cara Delevingne’den çarpıcı itiraf! Tasarladığı seks oyuncaklarını test etmeden satışa çıkarmıyor

Johnny Depp ve Amber Heard ayrılığında yeni iddialar: Elon Musk ve Cara Delevigne ile üçlü ilişkileri vardı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir